DeletedUser32745
Si NuStiuCine.... dorea langa noi... dar s-a razgandit repede
Si NuStiuCine.... dorea langa noi... dar s-a razgandit repede
Glumesti nu?Spune-mi ca glumesti pentru ca daca nu glumesti ar fi cea mai tare gluma pe care am auzit-o pana acum).
Auzi la el,cica daca ne tine sa venim langa ei=))
Aveti cumva fermele de atac cu 20k topoare,10k usori si 5k berbeci?)
Hai ca ai fost amuzant,fugi si dormi ca e tarziu .
e o vorba,istoria se repeta doar idiotii sint aceasi.si nu iau seama la ea.
ca uni dintre voi au fost multi care se pregateau de noi. uita-te la profilul lui hawtin.voi pregatiti-va de noi in continuare.
Ai grija cum vorbesti mai tzancule,fugi in spatele blocului si fa-i idioti pe prietenii tai de 10 ani,nu pe noi.
Am vazut mai sus niste posturi in care se cere respect pentru ce ati facut voi pe lumea asta,lucru care mi se pare comic
Ce ati facut voi pe lumea asta?Fum? a avut razboaie doar cu triburi de la margine si un singur razboi mai dur sa zic asa,cu cei din PATRIA,care pana acum o luna si ceva erau atacati si de TSL si de ATC,iar apoi s-a facut PNA-ul cu ei pentru a se echilibra cat de cat harta.Clasic au avut ceva mai multa activitate pentru ca ei au fost trib de centru,insa nici ei prea multa.
Lumea asta are 6 luni de zile,si este o lume extrem de slaba din toate punctele de vedere,mai ales pentru ca deja s-a ajuns la un razboi mondial ca sa zic asa.
Nu va mai spargeti in figuri cu un razboi pe care nici macar nu l-ati castigat de unii singuri,ati avut ajutoare o buna parte din el.
Respect sa il cereti cand il meritati.
Lumea asta are 6 luni de zile,si este o lume extrem de slaba din toate punctele de vedere,mai ales pentru ca deja s-a ajuns la un razboi mondial ca sa zic asa.
Si tu joci? Esti sigur? Credeam ca faci doar spamm.
Vezi daca citesti cu urechile,nu ai cum sa vezi ce scriu.
Spune un jucator din TSL care a cerut respect pentru ce a realizat tribul TSL pe lumea 29.Nu ai pe cine sa enumeri pentru ca nimeni nu a zis asa ceva.
Cereti respect si considerati-va capabili dupa ce o sa inchideti lumea,nu acum dupa ce ati terminat un razboi.
E clar,pentru tine nu e leac.
M-am transformat in Don Quijote si ma bat cu morile de vant.
Pacea domnului tie.