DeletedUser4195
Da, este posibil..
In conditiile in care la 5 luni ii furi de la masa, ii tii nemancati si ii convingi ca satele si farmul le pot linisti foamea, ii biciuiesti cand nu le intra nobilii bine si le implementezi ideea ca succesul in viata coincide cu succesul contului de pe triburile.
p.s. cand pe un forum comun cineva va deschide un topic idiot "cu ce va ocupati", cand membrii triburilor de acolo vor spune cu jumate de gura "frizer, doctor, inginer", ai tai vor striga de se va cutremura threadul: "razboinici!!!!!!!! hau hau hauuuuu!!!!"
sarcasmul tau ar fi amuzant daca te refereai strict la topicul idiot
daca erai un pic atent iti dadeai seama ca eu nu faceam referire la ion iliescu ,traian basescu,gigi becali ,monica irinuca,si alte genii cu burtile pline ,cred ca la aste te-ai referit cind vorbeai de succes in viata nu!!???ci strict la playeri de exceptie,oameni fara nici un viitor dupa parerea ta,care au jucat si vor juca triburile cite 7-10 ore pe zi lesinati de foame
ai ramine suprins dragul meu daca ai stii citi oameni cu adevarat valorosi au jucat sau joaca triburile destul de bine,cine stie poate ai sa intilniesti si tu unul intro zi :
auuuu! auuuuu!auuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!