lol
am scapat de ban dupa atita amar de vreme
amaritii aia de sciti au inchis l3.si nici macar nu stiau sa dea drumul la computer,jucau triburile in praf cu un bat ruginit pe care il aveau de la un amarit de chirurg rus care il estrasese din coloana unei biete asistente japoneze sau vietnameze prabusita peste un soldat german care facea o frigaruie in timp ce sotia lui si cei trei copii mergeau in vizita la rubedenii in israel ,ma gindesc ,oare daca ii invata cineva asta olecuta mai devreme invatau sa joace triburile!?
poate tu mine si utopia mea devenea autopica !!???
NU
cand ii gasesti, sa le ceri autografe
iti cer
table, remmy, septica, boltz?
sex si zero
cine ne plateste pt asta?
eu pe tine
cel putin sunt dispus
modestule
sexoasooooooooo
discutia noastra vad ca incepe sa semene cu o "cearta ieftina"..si da..cam asta ai facut
insa de..fiecare are parerea lui
pe harta se stabilesc chestiile de genul..vedem
pe tine te iubesc frate,esti singurul care ai inteles dupa trei organizate sa trimiti defence la secunda,scz la 100 milisecunde
te-as loa in tribul ala utopic
chit ca am depasii cu citeva zile termenul.interesanta ar fi si mine pt propaganda,e tare in clanta,fara ghilimele ,nu ma intelegeti gresit va rog
ps
lamuriti-ma va rog frumos,ca nu pricep si pace,ce dreaq are batul ala de il tot ling si il sug femeile!!?????AAAAA!!!!!!?????sa incerce ele oare sa il lustruiasca?ma intreb doar,si daca da,in ce scop!!???dar mai bine sa nu ne intrebam si sa le lasam sa faca ce stiu ele mai bine,doara cunoasteti ca dinsa,curiozitatea, o ucis pisica