tu ai grija sa respecti rezervarile magic a caror limita a crescut de la 50 la 100/ player...de frica sa nu ia wanted-ul mai multe barbare ca ei
*mai putine pp(sau chiar deloc)...mai multa bere ...
[...]nu se castiga de jucatori care au dovedit ca pot lua 30-40 de sate de la dusman intr-o zii ... nu se castiga de cei care au 20 de conturi. se castiga de cei care au rabdare. care nu stiu jocul. si asteapta ca prieteni/dusmani sa se lase de joc ...
Eu cred ca acesta lume va fii castigat de MAFIABUZAU mult succes
mna , aici sunt de acord cu tine . cand bem o bere impreuna , asa in cinstea administratorilor nostrii?
)) genial rugayah ) misto faza cu inobilatu...
da m-a inobilat rainn ... am inceput lumea cu el in trib. cu el ca prieten. am parasit cu el odata bine putin intarziat )
Nu am dat contu la nimeni pentru ca e bataie de cap...
. Pentru crazy sau ce a mai ramas din ei. all4u nu este dnd (sau florina) contu e la aliat. de cand a fost spart el a recuperat contu .
Cat despre ce a facut pavone pe contu meu ... cred ca nu a dat prea multe loginuri... au fost alti de au stat. si nu vad unde e problema..
Jocul asta nu se "castiga" Daca castiga cineva? vreodata?
Nu se castiga prin 200000 de sate... nu se castiga de jucatori care au dovedit ca pot lua 30-40 de sate de la dusman intr-o zii ... nu se castiga de cei care au 20 de conturi. se castiga de cei care au rabdare. care nu stiu jocul. si asteapta ca prieteni/dusmani sa se lase de joc ...
Eu cred ca acesta lume va fii castigat de MAFIABUZAU mult succes
Eh,eu cred ca ai fost putin mai mult deranjat de faptul ca nu am vrut sa iti dau contul.Dupa ce te-am refuzat ai facut chiar si o "oferta"..Oare cat erai dispus sa dai? Imi povesteai cum ca trebuie sa formezi un nucleu in zona pentru a-ti asigura tot k24,ca ai nevoie de un cont mare..etc..ti-am zis sa innobilezi pe all4u si ai spus ca e prea mic acest cont,nesatulule )
Cand ai vazut ca nu iti mai ies manevrele,ai dat delete.Astept sa dea vecinii delete? ) Nu astept..imi mai fac ei cate un cadou
oricand nu mai imi fac de mult griji pt atacuri asa ca am timp
apropo daca as spune ca nu avem nici o alianta mai crede ??? aici ai picat testul pavone noii navem la pna cati aliati aveti voii ) daramite la aliante .
alianta sau pna, tot aia este...s-au dus de mult vremurile cand diplomatiile functionau potrivit regulilor si o alianta era o alianta iar un pna era un pna....acum, singurul beneficiu adus de o alianta/pna este neatacarea intre triburile respective.
ai dreptate in ceea ce zici legat de alinierea diplomatiilor triburilor care fac parte din aceeasi familie sau au aliante intre ele.
totusi, este greu de realizat din cauza pozitiei pe harta a fiecarui trib.
magic are familie cu 3-sla si sa zicem, ipotetic vorbind, ca magic ar avea razboi cu KOH, ce sens ar avea sa aiba si 3-sla razboi cu koh cand sunt la ani lumina distanta de acel trib.
daca 2 triburi aliate ar avea aceleasi granite atunci ar fi simplu de realiazat o diplomatie comuna, insa cand granitele sunt diferite atunci este normal sa fie lasat la latitudinea fiecaruia cum isi aranjeaza diplomatia.