Adi, fara suparare dar la mintea voastra orice e posibil.
Lulule, da ma macina

.
Eu cred ca pana la urma asta e farmecul jocului : sa ataci in toate directiile si sa fii atacat din toate directiile. Nu sa astepti, poate mai pica ceva la interne.
Bravo wolf ca vor sa lupte pana la sfarsit, sper. S-au mai predat niste neinfricati : D.N.D. le zicea.
Eu zic ca e mai frumos sa castigi un joc. Sunt 2 tipuri de jucatori:
1. Cei de care zici tu- jucatorii de granita si 2. cei ce nu le place actiunea, nu au asa mult timp si ajuta la dezoltarea tribului cu defence din spate. De ce sa nu le satisfac si la aceasta tipologie de jucatori doleantele?
Si chiar n-am ce cauta printre voi. Niciodata nu mi-am dorit sa fiu membru al marii familii SR.
- afla ca aveti unii pe acolo care nici atat nu sunt in stare sa faca.
Acele sate pierdute le atacase masiv cu o saptamana inainte si Agamitza. Dar nu a luat niciunul saracutul. Crezi ca plang ca le-am pierdut intr-un final ? N-ai sa vezi asa ceva vreodata. Si cum a zis cineva pe aici, la adapostul punctelor si dintr-o mare de albastru, dupa ce ai recrutat toata harta, e usor sa dai din gurita.
Referitor la tribul in care sunt acum, zic ca s-au descurcat destul de bine avand in vedere ca ne sunteti adversari. Sunt organizati si activi, spre ghinionul nobililor vostri.
Pentru SR, tot dispretul. Daca dau de o nuca mai tare, se pun pe recrutat. Dar cel mai josnic mi se pare ca umblati cu spioni, la "valoarea" voastra. Asta demonstreaza cat de frustrati sunteti cand vedeti ca nu reusiti, oricate full-uri ati strica. Cu imbarligatul ati ajuns foarte departe, de la bun inceput. Sa vedem cat o sa mai dureze.
Vedeti ca G~SK si G~T au 4 secrete. Negociati ceva acolo, mamutilor

.
Un razboi sa castiga in primul rand cu diplomatia, ulterior cu presiunea pe care o pun atacurile, dominarea etc. Dupa ce se infaptuieste si asta, urmeaza bineinteles recrutarea. Nu poti innobila toate satele dusmanului. Aici mai intervin si recrutarile. Daca nu iti convine sa sti ca gresesti.
Sti care e ideea? De ce nu recrutezi si tu daca poti? Dar stai, am uitat ca nu poti. Nu poate oricine sa recruteze ce isi doreste sau sa faca un act dipomatic ce si-l doreste. Si de asta sa tii cont! Trebuie sa ai un anumit statut sa poti face asta.
Eu zic ca tribul in care esti tu, daca se organizeaza ceva serios acolo, zburati ca pasarelele in tarile calde.

Dar pana acum am avut destul de "nuci tari", cel putin asa ziceau adversarii. Si uite ca nu ne-a facut fata nimeni. Sa aiba grija un trib care se crede "nuca tare" sa dea de noi, ca va fi ultima intalnire. Stiu ce jucatori are tribul asta crede-ma. Stiu de ce sunt ei in stare.
Si sa sti ca nu e dispret ce simti tu, esti doar confuz. Sa iti zic cum se numeste? INVIDIE! Asa se numeste.
Mai uita-te pe triburi inainte sa ne numesti mamuti.

A fost un moment in care am fost, dar s-a dus repede acel moment. Cartile sa zicem ca le-am jucat inca de la inceput, inca de pe vremea TOM-ului. Am intalnit oameni cu care am avut ce vorbi, care stiu sa se tina de un cuvant. Am mers cum am planificat, nu a fost nimic anapoda, si totul e cum am vrut sa fie in momentul de fata. Daca nu iti convine asta, o sa vedem mai tarziu daca e eficient sau nu.
Mie unul imi place sa castig. Imi place sa fiu eficient, nu doar eficace. E o mare diferenta.
Ce sa zic...restul e can-can!
Succesuri!
PS: Nu o lua ca un atac la persoana. M-am inteles bine cu tine pana acum, am jucat putin impreuna, dar nu m-am putut abtine sa iti raspund la ceea ce ai scris.