DeletedUser25931
eu sunt conducator...si am vazut cine era blocat si cine nu...si dupa aproximativ 2-3 ore nu mai erau blocati si nici nu au scazut in pct....dar *** voi va credeti ca stiti tot....nu mai ic nimic...
Wwizz, la o parte că ne blocaţi ascensiunea...))
hai sa judecam ca niste oameni normali
Daca un admin vrea sa iti faca rau nu te baneaza fara sa iti ia sate,cum e o vorba "intodeauna profesorul are dreptate" asa e si aici daca adminul vrea iti gaseste ceva cu care sa te baneze si sa iti ia si sate
Nu imi spune mie ca a venit adminu tea banat deoarce vrea sa iti faca rau si nu tia luat sate![]()
ca mai gresesc adminii asta e altceva (poate chiar si ajuta unele triburi nu stiu nu am dovezi doar din auzite ex boharu) dar cu ce ma ajuta pe mine ca inchide 20 de jucatori sau cati au fost din SGE fara sa le ia sate nu inteleg cumva ne iau sate pe band rulanta si aveam nevoie de un ragaz sau cum?
Wwizz, la o parte că ne blocaţi ascensiunea...))
te ajuta , asta daca reusesti sa vezi in perspectiva , pentru ca daca se face o lista sa fie atacate niste sate si surpriza cand vrei sa ataci , o treime din ele nu pot fi atacate . Daca reusesti sa analizezi la rece , atunci cand ataci de la 100 ore ,iar atacurile ajung la ora fixa acele sate nu mai pot fi atacate , de fapt userii respectivi , degeaba ii deblocheaza dupa 24 ore pentru ca nu se poate amana totul , se merge mai departe dar unii nu mai ataca si asa scade intensitatea atacului , sau ataca in alte zone . Dar trebuie sa vezi in ansamblu ca sa pricepi .