Lumea 43

  • Autor subiect DeletedUser46513
  • Data de început

DeletedUser

Stiu, dar sunt facute pentru evitarea situatiilor extreme, pana la urma liberul arbitru trebuie sa ramana, doar ca putin "miscorat" :)
 

DeletedUser46509

Ar c'am trebui ca adminii sa faca anuntul cu L43 , asta daca o data la 2 luni apare o lume noua (fara cele speciale) , asa ar trebui si acum ...ar trebui anuntata lumea 43.
 

DeletedUser

lumea 43 = fara facilitati premium ! si arme la paladin in care flama sa aiba puterea de aparare :D
 

DeletedUser29124

S-au inchis doua lumi si nu s-a deschis lume noua...Asa vreti voi sa tineti jucatorii pe triburi? Bine ca s-a deschis un nou concurs de semnaturi..."Jenibil" ...
 

DeletedUser44200

Nu o să găsiți vo lume fără facilități premium. Asta e ideea unei afaceri. Fie plătești lunar un abonament să joci jocul, cum e la WoW sau la Eve Online, fie suporți treaba cu facilitățile. Doar serverele, oamenii, dezvoltarea, toate alea coastă bani. Și dacă s-ar deschide lumi fără facilități, nu ar mai veni bani. Și atunci afacerea s-ar transforma în caritate.

Mai ales că lumile noi aduc cel mai mare consum de PP/uri :D

evoluti0n, nu înțeleg cu ce te încurcă concursul de semnături. Crezi că de asta nu s-a deschis lumea 43, că au fost ocupați oamenii cu concursul de semnături? Ce logică dubioasă e asta? O lume nouă (cred) este mai mult o problemă tehnică și nu are legătură cu forumul extern sau concursurile de semnături.
 

DeletedUser38518

Viteza 1 cu 1, naspa. Lume cu secrete, naspa. Fara arcasi, naspa. Arme la paladin, naspa. Limita 50 in trib, naspa. Sitter 30 de zile din 60, naspa. 100% va avea toate facilitatiele premium, naspa.

Per total, o lume naspa...
 

DeletedUser

Ar fi prea nasol fara resurse, e mare nevoie de pp!
Plus ca ar fi o lume foarte mica, si asa nu mai sunt mari lumile.
 

DeletedUser37982

viteza 1 cu secrete si biserica. daca vor fi setarile astea raman la americani, le dau lor banii pe pp-uri, poate au nevoie mai mare :)
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser44840

acuma cand sunt o gramada de jucatori care asteapta lumea 43 baga admini viteza 1.si setari praf...sper sa profite de situatie si sa bage setari cum au fost de exemplu pe lumea 34..fara resurse pe pp-uri
 
Sus