Imi cer scuze pentru lunga mea inactivitate pe extern dar imi formatasem pc-ul si nu mai nimeream parola de pe extern
Sa le luam pe rand...
Aka si-a pierdut echipa de ceva vreme, acea echipa care tinea tribul ..... aragorn temselves si multi altii si am ramas cu destul de putini jucatori de incredere incat am fost nevoit sa fac o fuziune dar cu conditiile impuse de mine
Fuziunea cu Legend a fost facuta in felul urmator:
-Nu aveau drept de intemeietor
-Nu schimbam numele tribului
Dupa lungi discutii au acceptat desii eu nu am fost disperat sa fac fuziune
Acum gandind la rece, am doua variante
Brencus a zis ceva ca cu cateva zile inainte sa facem fuziunea , clasicul discuta cu ei de o eventuala alianta contra noastra. Asta inseamna ca fuziunea a fost facuta doar la vrajeala ca sa ne dezbine si am cateva argumente
Cei din Legend nu se implicau deloc in conducere, ori pentru ca erau praf ca si conducatori, ori pentru ca era planuit asta
Cred totusi ca pe L26 am dat doare peste tot felul de ja... si asa am decis sa ma retrag iar dupa retragerea mea automat a picat cam tot tribul si multi s-au lasat de joc
Nu ne-a destramat nici clasicul, nici asa zisii colegi, ne-am destramat singuri pentru ca eu unul am fost prea idiot si prea incompetent incat sa am incredere in jucatori ca :
Sur3nder - Care puteam sa il trimit la margine de cand avea un sat dar mi-am dat cuvantul ca nu il atac si nu am facuto, in schimb el cu prima ocazie a atacat si mi-a luat satul de langa el
-master cata - care iam stat 3 zile non-stop sitter pentru ca el era prea incompetent sa isi tina satele si v-am scos peri albi 3 zile si ati luat doar 4 sate
-f0dorik - Care se crede mare destept si mare jucator desi cand a avut atac organizat iam stat eu sitter pentru ca era prea incompetent ca sa stea el si sa isi tina satele si iam mai bagat si sitter si nu a pierdut niciun sat
-ramses81 si radu cristiano , care "erau baieti buni" si totusi te ard pe la spate cand ti-e lumea mai draga
In concluzie, nu o sa mai fac niciodata favoruri la nimeni si nu o sa mai ajut toti incomentetii sau toti nobilii lipiti de mine pentru ca nu se merita
Ne-am luat bataie singuri, asta sa intelegeti si ne-am luat pentru ca in N-V sunt numai ji...ii
Ma bucur de un singur lucru si cu aceasta ocazie le multumesc celor din clasic ca ne-au facuto acum pentru ca nu imi pare rau. Mai rau imi parea daca jucam 1 an de zile si pateam asa ceva cand aveam sute de sate, asa chiar nu imi pare rau
Am vazut cine e om de onoare si mi-am strans cativa jucatori in care pot sa am incredere oricand am nevoie si tot respectul pentru ei :
claudiu - t b k m
roxi85
adriada
mama ce jucator
abdultiban
rapiduletzu85
handibel
euronymous667
ak-sasuke uchiha-ak
mazariche
3scap3
aftosu
si mai sunt probabil dar nu mii amintesc acum, sper sa nu se supere
Eoel - trib de traseisti care o sa ajunga si ei la margine pentru ca sunt condusi de niste copii si nu isi dau seama ca orice sar intampla de ZEN Clasic si Vechiul Styx(scuze am uitat cum ii zice noului trib) nu vor scapa
Dar mie imi place ca ei viseaza frumos in continuare
Am avut multe de invatat pe aceasta lume si cel mai mult am invatat ca in oameni sau mai bine zis in romani nu trebuie sa ai niciodata incredere. De aceea a ajuns Romania unde a ajuns dar asta e alta poveste
Ce pot sa zic... bafta in continuare si bucurativa de micile trucuri care le-ati facut. Ati distrus un trib dar asta va va duce si pe voi la "iarba verde" pentru ca nu sunteti oameni de onoare sau mai bine zis nu aveti acest cuvant in vocabular
Raboi incheiat, va rog sa inchideti aici