Clasica...in amintiri!

• Autor subiect DeletedUser10929
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

Crioli a fost "cineva" o vreme pe lumea clasica , a marcat evolutia/devolutia/disparitia unora si al tribului pe care a condus asa ca face parte din legendele clasicii :D

Acum fiecare percepe si apreciaza diferit "performanta" ei ca jucator si conducator de trib si ce a lasat in urma...

@marianciobi "discriminarea intre femei si barbati pe joc" - asta e de om si educatia lui, dar femeile de obicei joaca altfel si chiar precep altfel jocul, vezi exemplele de langa tine :)

DeletedUser

adica tu silvia esti blonda ? :p

Poate :p :))

@lordkiller exemplele de langa mine nu prea sunt ... in general ,,nu ma bag in gura lupului" cum spune o vorba ci stau si privesc din umbra fara a parea ca ma implic!

putini sunt aceea care ma stiu sau stiu despre mine atat ca jucatoare cat si ca persoana ;)

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

adica.....ai stat sub acoperire ! stai relaxata si te uiti la noi cum ne agitam :))) ?

DeletedUser

asa e frumos nu ? asa pare cel putin pentru mine insa vad ca am surprize placute mai nou :D

algernon

member
Scor reacție
0
De pe l clasica am ramas ,printre altele cu un cognomen cu care m-a fericit cineva din WAR, de pe vremea cand eram inamicul public no1 pentru ei
Manelist cu Versace pe burta
Si cu amintirea unei descrieri personale pe care o consider printre cele mai reusite dintre cele facute de mine.
A , si era sa uit...Si cu asta http://forum.triburile.ro/showthread.php?t=1991

DeletedUser

algernon cunoscut numele... dar nu stiu cu ce sa il leg ... nici o actiune de pe clasica nu imi vine acum in minte desi numele mi-e cunoscut...

algernon

member
Scor reacție
0
intotdeauna am preferat sa trec cat mai neobservat
gasesti numele meu pe clipul tribului omerta, pe youtube
si in amintirea celor din k52 (ma refer la punctele rosii) pe care i-am terorizat.eram vecin cu davydoff.
:)
anisia si silviu cred ca isi mai amintesc de mine si de cele 1000 de atacuri/actiune

algernon

member
Scor reacție
0
ohooooooo
sarutmana,sarutmana
pai,am luat o pauza de cateva (multe luni) dar inca mai bantui pe l18 , conform principiului de a nu juca decat pe o singura lume
joc cu cateva cunostinte vechi de aici si din avalon acolo

DeletedUser13449

intotdeauna am preferat sa trec cat mai neobservat
gasesti numele meu pe clipul tribului omerta, pe youtube
si in amintirea celor din k52 (ma refer la punctele rosii) pe care i-am terorizat.eram vecin cu davydoff.
anisia si silviu cred ca isi mai amintesc de mine si de cele 1000 de atacuri/actiune

Normal ca te stiu(adica inca mai tin minte):)...in orice caz acum 1000 e ceva banal...acum se ataca cu ...11.000 ...14.500 la cat mai multe...stii eu am o vorba...Conteaza calitatea nu cantitatea:)...dar deh unii nu stiu ce insemna calitate..;)

DeletedUser13449

pai tinand cont ca crioli a fost cu mine apoi daca eu mam cuplat cu roxana .. care multi stiu asta :D eu lasand-o pe crioli ea femeie buna si de casa sa refugiat in bratele lui Casper18 :)))

Spook ...ce zici tu e istorie!...ca sa condimentezi un pic forumul ar trebui sa rescrii ultima perioada...asta deja stiam!:p

DeletedUser

a fost foarte frumos pe clasica cu ajutorul unor prieteni din happy ,just,300 ma dezvoltasem binisor vreo 2milioane de pcte pe acelasi nick dar am renuntat ...am dat toate satele unui jucator mic din trib asta este acum ma bag pe l25 sa vedem ce iese cat despre crioli l am ajutat ceva timp cu cateva trupe de sprijin si invers frumoase vreumuri...numai cate nopti am mai pierdut la pc....

Welcome, ecstasy08.
Ultima vizita pe forum: 02/18/09 la ora 09:34:20
Your Notifications: 1

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser1195

Nu ma faceti sa plang, va rog. :)
Totdeauna nostalgia ma face sa lacrimez.
Au fost atat de multe lucruri frumoase pe clasica, dar si atat de multe urate.
Din pacate pe clasica s-a instalat rutina si din cauza asta multe conturi sunt doar fantome ale fostilor proprietari.
Dar... a fost o lume frumoasa, frumoasa sau nu, ea , din nou din pacate, moare lent, dar sigur.
@ Algernon, ce surpriza sa te vad pe aici. :) ca pe Ruxi nu ma mir sa o vad sub alt nick dintre cele numeroase pe care le-a folosit. :)

DeletedUser13449

Nu ma faceti sa plang, va rog. :)
Totdeauna nostalgia ma face sa lacrimez.
Au fost atat de multe lucruri frumoase pe clasica, dar si atat de multe urate.
Din pacate pe clasica s-a instalat rutina si din cauza asta multe conturi sunt doar fantome ale fostilor proprietari.
Dar... a fost o lume frumoasa, frumoasa sau nu, ea , din nou din pacate, moare lent, dar sigur.
@ Algernon, ce surpriza sa te vad pe aici. :) ca pe Ruxi nu ma mir sa o vad sub alt nick dintre cele numeroase pe care le-a folosit. :)

Hai ca nu e chiar asa eu nu sunt fantoma:)..si intr-adevar au fost lucruri frumoase si urate si inca vor mai fii..moarta inca nu e:)...e la Terapie intensiva:p un pic asa...
Va pup Doamna!

DeletedUser1195

:) mi-e teama Silviu ca nici terapia intensiva nu o mai salveaza. Prea multa rutina . :)

DeletedUser13449

E uite ca se inchide:)))....parca presimteai tu ceva de ai postat:p

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus