Discutii/lamuriri privind noile modificari ale contului premium

  • Autor subiect DeletedUser184
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser184

Aceasta tema va fi deschisa doar discutiilor si lamuririlor din anuntul acesta.

atentie la abaterile de regulament - nu se vor accepta

Dragi jucători,

Preţurile pentru cont premium vor fi modificate începând cu data de 8 aprilie.

Aici puteţi vedea noile preţuri:

- 1.99 euro = > 60 puncte premium
- 3.99 euro = > 200 puncte premium
- 9.99 euro = > 600 puncte premium
- 19.99 euro = > 1500 puncte premium
- 49.99 euro = > 5000 puncte premium

Pentru 30 de puncte premium, primiţi 3 zile de cont premium; pentru 100 de
puncte, 14 zile cont premium. Deci primiţi 30 de săptămâni cont premium pentru 19.99 euro.
Înlăturarea reclamelor este automat inclusă în noul cont premium !

Punctele existente pe care le aveţi vor fi recalculate prin multiplicarea acestora cu 46 şi rotunjirea acestora la numărul următor divizibil prin 10. Lucrul acesta nu este aşa de complicat cum sună şi vă asigurăm că nu veţi pierde nici un punct din cele cumpărate până acum - acest aspect fiind foarte important pentru noi! Unii vor avea probabil chiar un câştig de o zi.

Exemple:

- 1 punct vechi = > 50 de puncte, 3 zile = > 3 zile + 20 de puncte
- 5 puncte vechi = > 230 de puncte, 30 zile = > 2*14+3 = 31 zile
- 50 puncte vechi = > 2300 de puncte, 300 zile = > 23*14+3 = 322 zile

Comparând noile preţuri cu sistemul vechi, veţi descoperi o creştere a acestora la nivelele inferioare.Pe de altă parte, cumpărând 5000 de puncte premium deodată aveţi posibilitatea să continuaţi jocul la preţurile/lună vechi.

Suntem conştienţi că o ridicare a preţurilor este neplăcută. Vă rugăm să luaţi totuşi în considerare că este prima oară când are loc o creştere a preţurilor pentru Triburile în general. În acelaşi timp am introdus şi o mulţime de noi facilităţi premium (de ex. pentru versiunea mobilă de joc 6.0).

În final vă asigurăm că suntem interesaţi să vă oferim un joc cât mai interesant şi plăcut, astfel încât să merite investiţia în contul premium.

Preţurile noi sunt valabile din data de 8 aprilie. Până atunci mai puteţi cumpăra puncte premium în sistemul vechi de preţuri.

Pentru orice neclaritate în acest sens, vă stăm la dispoziţie prin intermediul sistemului de suport.
 

DeletedUser

puteati sa ne lasati sa cumparam mai mult premium prin telefon decat sa faceti asta
 

DeletedUser

scumpire ... pe timp de criza...

probabil ca va accelera plecacarile de jucatori din lumile vechi ...unde deja se mai instaleaza plictiseala :(
 

DeletedUser

Ce nu face InnoGames pentru mai mulți bani! Probabil acum se așteaptă la vânzări record cât timp mai sunt prețurile vechi! Decât să fie cu 5000 puncte premium, mai bine lăsau valoarea punctelor în pace și doar le scumpeau!

Decât să ni se bage scuza cu versiunea de mobil, mai bine costa în plus dacă o foloseam!
 

DeletedUser

Ce aiurea, vad ca dupa ce se instaleaza noile preturi merita doar sa iei 5000 puncte odata, altfel pierzi mult la afacere, dar din pacate costa si mult sa faci asta..
 

DeletedUser

Macar daca s-ar putea cumpara prin telefon toate variantele de puncte, nu ca acum cand doar vreo 2 sunt disponibile prin telefon, restul cu cardul sau prin alte modalitati de plata
 

DeletedUser

N-au stiut cum sa faca sa scumpeasca, astfel au modificat valorile punctelor, in speranta ca suntem tantalai si nu putem calcula jaful! :D
 

DeletedUser

Setzel a spus:
Si uite asa pot sa ma las linistit de joc
Parca de tigari s-a lasat lumea, cand s-au scumpit! Facem noi gargara vreo 2-3 zile, iar apoi cumparam puncte
 

DeletedUser4920

Parca de tigari s-a lasat lumea, cand s-au scumpit! Facem noi gargara vreo 2-3 zile, iar apoi cumparam puncteA nu eu chiar ma las de joc 28 de zile 4 euro :D , mai bine ma reapuc de jucat hon sau dota si macar stiu ca dau bani pe ceva la care update-urile conteaza


Ca pe mine update-urile astea chiar nu ma ajuta joc pe l5 , nu pe l19 sau pe lumii viitoare asa ca biserica medaliile sau taberele militare nu ma ajuta da in fine , e criza trebuie scosi bani din orice
 

DeletedUser

E de rau, fratele meu! Ca de tigari m-am lasat de o luna si ceva, dar de triburi nu reusesc! :(
 

DeletedUser4360

Practic e o scumpire a contului premium cu 25 -30% daca compar cate saptamani puteam sa am acum premium cu 20 de euro si cate saptamani o sa am in viitor ...

Enorm de mult ...
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Probabil așa vor apărea și vânzările record la PP, în săptămâna asta cât încă nu s-au scumpit. Probabil asta și așteaptă! Ideea cu mii de puncte premium e posibil să fi apărut pentru că așa e și pe Grepolis.
 

DeletedUser17004

O sa joc fara premium cat se mai poate, dupa o sa sterg contul si ma apuc de Travian... :D :D :D
Serios, ne cred cam idioti ca sa incerce sa mascheze o chestie din asta prin schimbarea numarului de puncte. Puteau sa schimbe pretul si gata, nu suntem retarzi sa nu vedem ca vor mai multi bani.
 

DeletedUser

,,Suntem conştienţi că o ridicare a preţurilor este neplăcută. Vă rugăm să luaţi totuşi în considerare că este prima oară când are loc o creştere a preţurilor pentru Triburile în general. În acelaşi timp am introdus şi o mulţime de noi facilităţi premium (de ex. pentru versiunea mobilă de joc 6.0).''

Serios?Și..așa ca simplii consumatori/cumpărători de puncte premium,putem știi și noi pe ce bază savantă de calcul s-a ajuns la noul preț al punctelor premium?
Au crescut accizele?Țițeiul?S-a modificat prețul aurului?

În rest..ne bucurăm de faptul că că sunteți conștienți că o ridicarea prețului este neplăcută.Sigur nu e mâna lui Boc și pe aici?
 

DeletedUser

Comparând noile preţuri cu sistemul vechi, veţi descoperi o creştere a acestora la nivelele inferioare.Pe de altă parte, cumpărând 5000 de puncte premium deodată aveţi posibilitatea să continuaţi jocul la preţurile/lună vechi.

adica dau 50 de euro si las punctele mostenire la neam de neamu meu ca sa ies mai ieftin? nici RCA-u nu mi-l fac pe un an... da' sa mai bag si premium pt un an, cand maine poate mi se pune pata si sterg contu.
parca si tigarile s-au scumpit cu mai putin :(
 

DeletedUser4360

Comparând noile preţuri cu sistemul vechi, veţi descoperi o creştere a acestora la nivelele inferioare.Pe de altă parte, cumpărând 5000 de puncte premium deodată aveţi posibilitatea să continuaţi jocul la preţurile/lună vechi.

Poate ca nu ma pricep eu la matematica dar acum 50 de puncte premium costa 20 de euro deci 100 de puncte 40 de euro. Pentru 40 de euro primesti deci 20 de luni.

Conform calculelor din exemplu in viitor 230 de pp va insemna premium o luna. Daca cumpar 5000 de puncte cu 50 de euro o sa am premium 5000/230=21.7 luni deci o sa dau 10 euro in plus pentru o luna jumatate de premium .


Cum e o continuare a preturilor vechi aceasta varianta ?
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

cred ca sunt singurul care se bucura peaici ....ca tot cautam motiv sa ma las si de triburi .... de travian la fel dupa vreo 4 ani au bagat tampenia cu misiuni plus scumpire ...acum aici scumpire plus 'trofee - dar astea macar au fost gandite cand s-au introdus ' ...... asadar si prin urmare ....de ce joc sa ne apucam :D
 

DeletedUser

Eu ma voi interesa la ucraineni sa vad daca au CP de contrabanda, ca ei au tot, de la motorina si tigari, pana la detergent si cofeta! Apoi am nevoie de voi toti! Punem mana de la mana si mituim adminii, le dam ceva si moderatorilor, ca poate ``dau cu ciocul`` si ``VOILA``!!!Ne-am facut cu CP la juma de pret! ;)
Cap sa ai, ca mintea-ti vine! :tare:
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus