a editat moderatorul sa ii curete mizeria lui cuclici in care isi arata inteligenta cred ca si moderatorul se jeneaza la ce limbaj are cuclici.
cuclici nu ai cu ce sa iti ocupi timpul?sa ma insulti pe mine intr-una

dat fiind ca ai fost si tu la un moment dat moderator s-ar putea ca multa lume sa isi puna intrebarea cum de ai fost tu selectat in pozitia aceia.
in legatura cu alex-v ca tot insisti pe treaba asta
Alex-v a fost un jucator problematic tribului diablo a atacat multi colegi printre care m-am numarat si eu.
am pierdut singurele sate din zona k13 in jur de 6-8 sate(nu mai stiu exact numarul oricum aveam un numar mic de sate) care abea le luasem de la bomba care mi le imprumutase si atunci a inceput alex-v sa ma atace si a fost dat afara din trib si innobilat se stie foarte bine ce a fost.
ce tot insisti pe tema asta m-ai ajutat atat de mult ca trebuie sa tac si sa ma inclin in fata ta?scuteste-ma de bravado tau de 2 bani.
pe lumea 19 nu ai de ce sa ma clasifici tu pe mine in nici un fel nici macar nu ai jucat pe lumea aceia si nici nu o stii. eu o stiu si acolo au fost jucatori care numai cuvantul noob stiau sa il scoata din gura atat poate te reprezinta ei cel mai bine.
mai bine "gurita mica si joc de glezne".