DeletedUser3357
Care ma vrea in trib sa imi asigure cont premium si asist si voi rupe tot![]()
eu sunt mai ieftin, nu imi trebuie decat trib, cu pp-uri vin eu
Eu caut domn bine ,fara obligatii,cu masina straina si casa .![]()
As veni sa adaug cateva injuraturi raportate pe serverul 34 ( cate or fi neraportate n-am idee ), mai exact 15 mesaje cu injuraturi...eu sincer nu inteleg cum sa te injuri cand nici macar nu ai sat pe harta ?![]()
![]()
BuDyZ0R mai 29,2013 14:52
Salutare,
Am auzit cuvinte mari despre tine, precum ai fi un jucator foarte experimentat, daca vrei poti sa ni te alaturi![]()
eu sunt mai ieftin, nu imi trebuie decat trib, cu pp-uri vin eu)
Buna ziua !!
O lume cu setari naspa din punctul meu de vedere. Era buna daca nu exista limita de farm, asa putea sa tina pasul cei care nu vor sa investeasca bani in acest joc. Dar asa aici totul va decide banul. ( Pana la un moment )
Succes tuturor!!![]()
666kta mai 29,2013 22:03
Ai si interesat de o alianta sau pna cu O.S pana sa se dea drumu la lumea asta?Daca ar fi dupa sa fim departe am putea sa le incheiem dar sti cum este trebuie planificat totu din timp.
Pitt Brave mai 29,2013 22:09
Este mult prea devreme pentru aliante / PNAuri sau orice alt fel de relatii diplomatice.
666kta mai 29,2013 22:12
Da stiu voiam doar sa pun la punct unele relatii diplomatice cu triburi care cred eu ca au sanse sa ajunga mari.Desi este curand este bine sa sti ca daca e sa fim aproape pe harta si in functie de dezvoltarea triburilor ai facut deja un pas spre o eventuala alianta.
Pitt Brave mai 29,2013 22:12
Regret, dar nuNu inca, cel putin.
bulyca mai 29,2013 23:15
Imi fac si eu un trib daca vrei sa facem o alianta sau pna
Pitt Brave mai 29,2013 23:16
E absurd sa incerci sa faci alianta inainte ca macar sa inceapa lumea.
bulyca mai 29,2013 23:17
pai sa tinem legatura si daca picam bine sa facem alianta ceva
Pitt Brave mai 29,2013 23:18
Nici nu ma gandesc la tratate diplomatice pana cand se apropie lumea de nobili.
legionar neinfricat mai 30,2013 10:45
salut !stiu k poate este cam devreme dar ce ai spune de o alianta???
Pitt Brave mai 30,2013 10:48
Absolut... nu. Dar e bine ca stii ca este prea devreme.
Lord kimk@ mai 30,2013 18:03
prietene ce zici daca triburile noastre vor avea alianta intrele?
Pitt Brave mai 30,2013 18:03
Apoi prietene nici nu a inceput lumeaAsa ca ... nu.
Lord kimk@ mai 30,2013 18:04
dc sa nu facem acuma cit nu s-a inceput ca cind se va incepe sa avem deja o baza organizata
Pitt Brave mai 30,2013 22:13
Pentru ca nu.
Cei cu steaguri vor avea un avantaj urias,dar daca o sa cumpere si 20% vor face "nebunii" pe aceasta lume,nici eu nu sunt de acord cu limita de farm,dar asa va exista si un balans.
Balans !? Care e ala ?Nu exista asa ceva ..
Da... ar trebui facut un forum nou, Remember Octav. Si da, m-am simtit eu aiurea inseamna. Am crezut ca faci referire strict la L34 si am procesat eu gresit.
Cei mai penibili sunt cei care nu se ridica nici macar la inaltimea propriilor vorbe. Din nou, gen Octav. E aiurea sa vii pe forum si sa propavaduiesti intoarcerea lui Mesia sub forma tribului tau si sa te trezesti la azilul de nebuni pentru halucinatii religioase. E mai bine sa taci si sa faci. Dar parca nu-i o problema atunci cand vorbesti si tot faci.
Tot cu Ibidem intri si pe lumea asta?
Balansul era foarte bine explicat intr-o maneaua aia a lui unu' Susanu, numita Baga dans. Si conform lucrarii balansul este:
Baga dans
Pe balans
Baga dans
Pe balans
Refren :
Baga dans Baga dans Baga dans
Pe balans Pe balans Pe balans
Baga dans pe balans