la ce mesaje am vazut ca le-ai trimis colegilor, era clar ca ma obosesc incercand sa iti raspund. nu te mai victimiza te rog, asuma-ti discutiile cu ceilalti din tribul meu care surprinzator au fost facute publice pe forumul tribului si se stiu deja, asa ca da-te “leu” pana la capat si spune “da frate, am vorbit si cu colegii tai si am insecuritati, nu inteleg de ce nu ai fost neutru cu mine desi stiai ce discutii am purtat cu colegii tai”
)
e ok, nu trebuie sa ma treci pe lista ta neagra.. nu ma incalzeste cu nimic ca sunt sau nu sunt.. n-am timp de copilarisme de astea, am si eu o viata reala care nu are treaba cu jocul asta.. aici vin sa ma distrez si sa mai socializez da vad ca trebuie sa imi aleg alt joc, ca n-are rost… cred ca ma reapuc de sah, macar acolo stiu o treaba
ne vedem pe 92 in teste cum zici tu.. eu o sa raman un jucator casual si te las pe tine sa te agiti si sa spamezi circulare pe toate lumile.. apropo am vazut ca te-a cucerit cineva… delete la cont nu dai? ce rost mai are, ai twstats nu trebuie sa fii “in paine” cum se zice, poti da delete linistit
)
a si din ce imi amintesc eu, nu e cazul sa dai quote la mesajul anterior, pentru ca la ala raspunzi. nu mai “abuza” de acest lucru ca iti iei avertisment de la moderatori. cel putin eu asa am fost invatat pe forumurile de genul asta