Dilau
member
- Scor reacție
- 0
ultima saptamanaCeva noutăți?
Am urmarit cu suspans acest război, haideți cu ceva update-uri
ultima saptamanaCeva noutăți?
Am urmarit cu suspans acest război, haideți cu ceva update-uri
e okay frate, ai pierdut doar 250 de sate, acum poti lua iar 250 de barbare si esti pe 0 practicMai bine spuneai pentru cainele tau agressive,sau stamatescu..sa vada lumea cate sate a-ti reusit sa luati prin trimiterea trupelor mele la 200h plus defful din trib trimis inapoi.
Iar de contul furat cred ca stiti si voi ca n-a fost asa)
Mai bine spuneai pentru cainele tau agressive,sau stamatescu..sa vada lumea cate sate a-ti reusit sa luati prin trimiterea trupelor mele la 200h plus defful din trib trimis inapoi.
e ok,a-ti recuperat satele luate tot de la voi..e okay frate, ai pierdut doar 250 de sate, acum poti lua iar 250 de barbare si esti pe 0 practic
Ai luat sate de la pagubosu care era pe rosu, bravose ok,a-ti recuperat satele luate tot de la voi..
din cate imi amintesc ai mai pierdut 100 si cu cateva zile inainte, cu toate trupele acasaSi tu ai luat 250 sate ca a trimis catelul ala trupele,gg si tie
E ok bro,avem timp
Mai bine spuneai pentru cainele tau agressive,sau stamatescu..sa vada lumea cate sate a-ti reusit sa luati prin trimiterea trupelor mele la 200h plus defful din trib trimis inapoi.
srry, am trimis yo trupele de la mamboa