Discutii SP30 !

Psyduck

member
Scor reacție
0
Respect Tigrul Alb și Vause pentru o zi forță de joc pe hartă și nu prin mesaje ca păcăliciul care daca traduce cu google translate crede că și cel care scrie tot google translate folosește!
 

Dilau

member
Scor reacție
0
1689187719686.png

flaffy nu stie bine nici romana si voi va asteptati sa o dea pe engleza KEKW
 

coolplay

member
Scor reacție
0
Vezi atașament 5920Vezi atașament 5921Vezi atașament 5922Vezi atașament 5923Vezi atașament 5924Vezi atașament 5925
Vezi atașament 5926
Vezi atașament 5927



Scuzati spamul de mai sus, am zis sa vada si colegii mei in ce echipa ii invitati sa joace, mentionez ca specimentul de mai sus e conducatorul, nu un noob, aia noobi sunt si mai noobi.

Ca traducere pentru cine n-a inteles ce a zis Farmez Degeaba, e cam asa:
Va rog, cineva, oricine, veniti la noi pentru ca
Aveam impresia ca pleaca tot tribul de sus din fame, ca luam toti jucatorii de acolo, ca o sa castigam lumea astazi, si in loc sa se intample asta, nu a plecat nimeni, un singur jucator s-a lasat si ne-a lasat contul, de a trebuit saracul zoe sa scrie o seara intreaga pe translate in engleza, i-a imbolnavit si pe ceilati din por de engleza, le-a venit rau, si cand au ajuns atacuri pe ei au uitat sa se apere.

N-am intalnit niciodata de cand joc triburile un trib care sa incerce asa insistent sa recruteze, sa vrea sa invite pe absolut oricine, si sa fie refuzat de toti.
andrew.png
 

Dilau

member
Scor reacție
0
Una pentru voi de seara forum. sa va distrati, speram, la fel de bine ca noi:

auf
 

CrownMe

member
Scor reacție
0
Draga T1,

In primul rand ai si tu putin respect fata de oamenii pe care nu ii cunosti. Dar pacalicii ca si tine ce sa spuna si ei, prefera sa arunce cu jigniri daca sate tot nu pot lua de la un ,,specimen,, ca si mine.

Doi la mana nu stiu care a umblat pe harta cu ,,plsssss atacati POR,, si cu ,,plssssss haide in trib sa egalam situatia,, situatia fiind 70% fame + aliatii pe harta 30% noi + aliatii...

Nu stiu ce experienta ai tu pe acest joc si nici nu sunt curios dar te cam injosesti cu niste rapoarte, dar asa este viata cand nu iei sate...

Felicitari pentru organizat FAME, am luat 2 sate si 40 de barbare, practic am iesit +1 sau 2 NOI astia specimenele dar asta mai putin conteaza.

dmn a spus, quote ,,nu am avut cu cine ataca,, sa inteleg ca a dat vina pe voi?


Going forward, let's play on the map and less talking.
 

B0gdanutzu

member
Scor reacție
0
Jucati pe harta...dar din pacate unii nu pot(nu dau nume ca se supara dmn si t1) pentru ca au 6-7 triburi si toti sunt recrutati de pe harta, au acolo trib, n-au echipa
 

CrownMe

member
Scor reacție
0
Asa de marti, pana la urma daca tot se joaca si dupa cortina mult (adica pe forum) haide sa-i dam drumul.

Atunci cand mergi la jucatorii de pe .net sa te rogi de ei sa intre pe conturile FAME (stati parcati si citit profilul inainte sa scrieti cuiva).

funny3.PNG



A stai ca Mesut, Spoon si baietii sunt cu Crown in gasca stai sa schimb modul de abordare, plssssssssssssssssss plsssssssssssss

Liderul vostru vorbea cu Mesut pentru intrarea in ST? that's strange... Asa se intampla cand dai de niste zei pe un alt server.

Pacat de oamenii aceia care ii terorizati incontinuu sa cedeze sate, sa dea dovezi cu ss-uri ca dau fake-uri, reale... pai nu aveti partajari fratilor?

funny1.PNG


Nu esti singurul virgil care vrea in trib, cu mare drag v-as lua pe toti dupa mine, dar doar oamenii cu caracter au loc.

Cum zicea T1 toate la timpul lor, auf.
 
Sus