DeletedUser
Gigi, nu prea ti-au iesit combinatiile.
Rang: 3.
Nume: Echoes of Eternal Life
Creat: 2011-11-07 17:13:28
`
ma rog,poti sa razi in continuare,mai rau e sa plangi...
imi vine sa plang, cand vad asemenea specimene
sa fim realisti putin, acest PNA dintre clasic si Noi era dorit doar de mine,brencus,radu cristiano si ramses..
Membri clasic mereu ne aminteau ca ei ne vor ataca,ca noi facem lucruri urate dar ma rog ideea e in felul urmator avem un razboi in acest joc si trebuie sa-l ducem cu capul sus, si va garantez eu ca EoeL va face o figura frumoasa, nu avem noi cea mai buna pozitie insa stiu ca Eoel are in componenta niste jucatori buni cu care va face fata o pierioada lunga de timp.
Tribul clasic e la fel ca noi, are vreo 20 de membri foarte buni, speram sa fie un razboi frumos insa inceputul nu e bun, dupa ce le-am facut un split cu vreo 1k spioni au refuzat forumul comun sa mai povestim cate ceva
Succes clasic, o sa aveti nevoie impotriva noastra![]()
nu vine nimic, sunt un simplu jucator, totusi este interesant, toata harta credea ca in 2-3 zile disparem iata-ne inca suntem aici, o sa luptam cu tot ce avem si sper ca la final sa va amintiti cu placere de EoeL tribul care a putut ataca in toate partile.
Parte 1:
He he
ce noroc a avut azi magnatu..ca am atipit si nu am dat spargerea inainte de recuperareoricum acum vin cu contul meu in granita
![]()