DeletedUser5970
si eu mi-am luat-o pe atacabil, 24h, tot pentru fuck off nume la sat, marca stil
Va rog sa recititi regulamentul forumului extern. Incercati totodata sa nu aduceti prejudicii echipei din care ati facut parte, informatiile pe care le detineti din perioada aceea ar trebui sa ramana confidentiale. Multumesc de intelegere.
si eu mi-am luat-o pe atacabil, 24h, tot pentru fuck off nume la sat, marca stil
Pe aceasta cale tin sa multumesc tuturor clănțăilor, trăncălăilor, trisoriilor dovediti cat si cocal arilor veritabili pentru nominalizare cat si pentru voturi.
E revigorant de stiut ca, desi nu mai sunt admin de prin primavara lui 2010, voi inca aveti cosmaruri cu mine iar prezenta mea chiar si pe forum va tulbura linistea. Pentru voi toti am toata luna asta oferta speciala la diplome cu autograful lui OZ.
Tot pe aceasta cale tin sa ii felicit pe toi ceilalti nominalizati. Tineti-o tot asa.
mersi mine pentru vot multumesc fanilor si ce se mai zice la decernarea premiilor.... de prezentat nu cred ca mai este nevoie [nu cred ca intereseaza pe cineva sa imi auda povestea ]
Se joaca extrem de murdar si adminii tolereaza. Banuiesc ca tipa Carmi "nu ma lasati fara jucatori"
CALITATE:
13 voturi ---> Rakanishu
8 voturi ---> alizeea
4 voturi ---> congres
EU LE STIU PE TOATE, sau NU <=> MODESTIE
impart locul 1 cu cate 3 voturi de caciula, congres & vasy
2 voturi ---> lamine & Alizeea
1 vot ---> Moni columbeanu
PREZENTA ("afisare" pe extern)
9 voturi ---> Rakanishu (cel mai bine cotat pe extern)
3 voturi (pozitive) ---> Alizeea
3 voturi (negative) ---> vasy
DEZAMAGIREA ANULUI
De departe, cu 8 voturi ---> lamine
4 voturi ---> vasy
2 voturi de caciula ---> MamaZeilor, Alizeea, Carmi
ADMINUL ANULUI
7 voturi ---> Rakanishu
4 voturi ---> alizeea
2 voturi ---> congres
nu,dar iar ai trucat alegerile.ce ai oferit sa iti voteze adminii tai?=))
ce n-as da sa am vreo 2 acasa... ca nu mai am in ce sa joc darts