Se stie, deja, pentru ce se dau asemenea ban-uri. Deci, reclamantul stie, deja, care va fi consecinta ticket-ului sau. Prin urmare, nu are nevoie de date suplimentare.
Sa analizam un caz concret, din postura de jucator:
-Imi zice un jucator de toate cele.
-Eu il reclam pentru jignire.
-Adminul nu-mi da date, dar eu stiu ca pedeapsa consta in blocare pe atacabil.
Ce pot face eu, in acest caz:
-Il verific prin mesaje, de pe contul meu. Perfect legal. In mod logic, daca nu-mi raspunde, pot presupune ca nu are acces la cont, deci, trec la etapa urmatoare.
-Daca nu am fost inspirata inainte de a trimite ticket-ul si i-am dat drumul sub impulsul momentului, tot mai pot sa-i dau o lectie respectivului, adica ma organizez repede, ma uit pe harta si ma dau la satele lui. In cel mai scurt timp posibil si il las fara cat mai multe sate sau cu cat mai multe trupe omorate. In acest fel imi creez un avantaj ulterior ridicarii ban-ului, totul in conditii perfect legale. Daca respectivul e departe de mine, sau are trupe in sate, peste puterile mele si ale vecinilor imediati de a le curata, atunci este irelevant cate ore sta pe atacabil, deci, nu-mi foloseste la nimic sa-mi spuna adminul pe ce perioada e blocat. Pot doar spera sa-i decimez trupele fara sa le poata plimba intre sate.
-Daca stau bine cu nervii, inainte de a depune ticket ma organizez cat de repede. Nu exista limita de timp la ofensa, dar, nici nu ma astept sa-mi fie luata in consideratie daca o depun dupa 24 de ore de la citire, pentru ca pot fi acuzata, pe buna dreptate, de un tip de oportunism care justifica ignorarea sesizarii mele. Daca te simti cu adevarat jignit, depui ticket imediat. Nu ai nevoie de 24 de ore sa procesezi, intern, o jignire. Deci, imi aloc 1-2 ore, de la citire, inainte de a depune ticket-ul si ma pregatesc sa-l pedepsesc pe nemernic. Prin urmare, iar ma pot descurca si fara sa insist pe langa admin sa-mi spuna pe ce perioada l-a blocat pe ofensator. Indiferent cate sate i-am luat sau cate trupe i-am omorat in perioada asta, e bun venit.
Rezumat: ca admin, nu pot sa spun reclamantului pe ce perioada am blocat un ofensator, deoarece ar insemna dubla pedeapsa, adica ii las contul vulnerabil si favorizez si reclamantul. Am specificat, mai sus, ce pot face, ca jucator, sa compensez lipsa de informatii oferite de admin.
Daca s-ar proceda, asa cum am sugerat, sunt sigura ca ofensatorii s-ar gandi de 2 ori inainte se deschida gura, daca merita sa-si piarda munca pentru 1 secunda de satisfactie. Cred ca asta ar fi cel mai mare castig si jocul ar deveni, macar sub acest aspect, mai curat.