DeletedUser
bine mai pisoiule Tom,totusi Jerry e cam viclean vezi sa nu te prinda el in capcana,si vezi ca mai sunt si caini,Spike sta la panda sa vada daca il trezesti pe ala micu'
ce alianta visezi? doamne...bata'te peste gura!! de necrezut ce zici...dar, mai stii?? totul e posibil...insa nu, nu cred ca s'ar putea stabili vreodata o alianta intre trx si mason...ar fi penalitate maxima
subscriu
o alianta intre ele ar distruge lumea 4 (cred ca o gramada de insi ar da delete account)......insa aceste triburi se bat pentru primele 2 locuri.....si cea mai buna metoda si rapida sa urci e sa iei din satele tribului de deasupra ta....
tu care crezi ca ar fi directia de expansiune in cazul in care vor deveni o familie ?? avand in vedere ca mijlocul hartii le va apartine si vor avea spatele asigurat ??De dat jos nimeni nu o sa ii mai poata da jos, iar triburile puternice de la margine nu vor putea sa le faca fata indiferent ca sunt atacati doar de un singur trib din familia TRX - »Mason.Uitate pe harta si observa distributia triburilor pe harta L4 si o sa vezi de ce am dreptate.
O alianta intre familiile TRX - »Mason nu e de dorit pentru L4, iar un razboi intre ele ar duce la decaderea ambelor triburi, ei trebuie sa decida daca vor sa domine L4 sau sa pice amandoua( ma refer doar la caderea din clasament, nu la desfiintarea triburilor).
superioritatea numerica nu conteaza,degeaba ai 200 de membri daca nu stiu sa se coordoneze intre ei
Sincer, eu cred ca in cele din urma, familia STFU ar avea castig de cauza pentru ca in lupta cu Mason ar detine superioritate numerica iar lupta cu TRX ar fi echilibrata. Bineinteles ca aici ar interveni detaliile, organizarea triburilor combatante, colaborarea dintre membrii triburilor, etc.
Oricum, ce discutam noi aici, deocamdata, e de domeniul fantasticului!
In mod normal, jucatorii ramasi in joc in acest moment ar trebui sa aiba ceva experienta acumulata...
..dupa cum apare HARTA facuta de colegul Cocoviteazul fara nici o suparare..Obsev niste avanposturi alea familiilor TRX si MASON in interiorul familiei STFU care le vor tine blocate multe trupe celor din jur fara a sprijinii granitzele cu TRX si MASON...
MASON o fi el trib fara superioritate numerica dar au granitza redusa-relativ cu STFU care o pot ermetiza lejer si vor "recruta" multe sate de la STFU..
TRX granitza redusa-relativ cu STFU, granitza care la potentialul lor o vor ermetiza lejer si se vor lua si ei de "recrutat"ate lejer de la STFU..
STFU unde isi vor directziona apararea la grantza cu MASON..??...cu TRX???,.,.,. sau in jurul acelor adevarate cuiburi de viespii care sunt destule in interiorul familiiei lor..))
..in cel mult 2-3 luni vor pierde STFU mult teren.,.,
e simplu, intre cele 3 familii nu ai sanse, asa ca vor trebui sa fuzioneze. Cele din centru cu familia TRX sau familia »Mason ( nu de alta dar sa fii inconjurat de astea 2 familii nu cred ca da bine la supravietuire ). Iar restul vor fi doar pierderi colaterale.
Oricum ce vorbim aici cred ca e de domeniul fantasticului pe moment si ca am inceput sa "o luam pe aratura" rau de tot.
Iar motivul pentru care exista impresia ca pe L4 nu se face nimic...zic eu, este din cauza vitezei lumii. La viteza 1 nu te poti astepta la evenimente care sa schimbe fata lumii 4 in decurs de cateva saptamani.