DeletedUser20480
da...ar fi cazul...ca sa terminat si cu IMMO...
oq13,eşti cumva ungur?)
Am mai cunoscut 2-3 persoane din Ungaria care scriu "î-ţi"
On Topic : Persoanele de care vorbeşti tusunt doar nişte ofticoşi cărora,probabil,le-ai luat câteva sate) E foarte greu în ziua de azi să intri pe net de pe telefon,laptop etc...trebuie să stai 24 din 24 la PC
![]()
pff..IMMO asa buni o fost,ca o trebuit sa destrame tribul)
da totusi...lucia lucia..jucatorul vostru No1 ,ce o patit?
daca tot asa buni ati fost![]()
gizmo lucia nu a fost jucatorul nr1 de la noi nu putem face diferanta am avut in trib multi jucatori valorosi
Nu te supara insa la un n00b ca lucia au fost necesare in jur de 5000 de atacuri si nu ati putut reusi sa o luati macar ca erati vreo 5-6 triburi contra a 3 jcuatori dintre care 1 inactivi iar christiranu ii era siter la lucia...sa vede cat
de bravi sunteti..in concluzie:
1Totusi sa nu uitam ca la inceputl lumi 9 era mamutul CNA inainte sa se poata ataca toate triburile se ladau ca el vor face praf si bulbere CNA insa surpriza daor IMMO a dat puternic in ei de au fuzionat cu NOG devenind PRO si cu PRO daor IMMO au continuat razboiul lau castigat facundui pe PREO sa dispare celelalte triburi ce au facut??doar sau laudat pe forum ca ele o sa atace
2RDT a luat multe sate izolate in k43 si pe k42 de la lucia si compania cateva cu ajutorul a nenumerate triburi cand a ajuns ;la k33 ;la atacarea lui lord samo niciun sat luat,prin asta nu spun ca RDT nu are valoare are o valoare mare insa nici noi nu am fsotr mai prejos unde a fost o granita buna fixata..
3.Si cei din SPAM! vitezi de ei nu au vrut razboi atat tim[p cat grupa 8 a fost activa cat timp lukytina si merlin jucau de ce lea fost frica?apoi cand sau vazut au dat in noul inntrat in trib tara22 care era atacat si ianinte 1000 de fuluri si au luat si ei cu inca niste vitezi niste sate si acum va luadati?
da adevarat nici macar eu nu am explicatie de ce a fost primita gasca aceea cu bleuvaler si compania in IMMO.
Deci hai sa acceptam crudul adevar nici macar triburile estea guralive d epe foprum nu au facuyt nimik nu au contribuit cu nimik la decaderea IMMO pana una alta uitativa la istoria tribulkui pe l9 ca aveti de invata.
WE ARE THE IMMORTALS!
Florinel recunoaşte că IMMO de pe L9 a fost o farsă.
Adevăratul IMMO a existat doar pe L5.
Iar dacă l-am învins pe acela, la ce te aşteptai de la o mână de conducători inactivi şi alta de conducători activi, dar neexperimentaţi strânşi grămadă pe L9...
Concluzie - baftă pe L15, pe L9 nu prea mai ai ceva de spus.
da..pentru ca e prea departe de mine
dar cu timpul ajung si pe la el la un cafei
si cum zici tu..cu 5000 de atacuri,si se lasa si ala de L9
sau daca primesc eu 5000 de atacuri..ma las eu de L9
dar macar voi parasi lumea cu capul sus...