Traseisti astia de pe triburile din faimosul trib Crazy, mai luati lectii de jucat ca am vazut in joc ce si cat stiti, sunteti hent cu mana toti de la un cap la altul, numa ca si wanted are prin zona voastra anumiti jucatori mai slabi de "ingeri", unii dintre ei va dau curaj si aripi de erati la granita mea dispareati de mult, da nu mai e mult pana cand dispareti, din ce citesc eu pe forumul asta extern "bagatori de seama" din crazy fac ce fac pe la fiecare topic si amintesc si ei de ei "niste ilustrii necunoscutii", neintelesi si nebagati in seama de nimeni sa devina si ei seniori membri si postari sa se vada ca si ei sunt pe undeva pe acolo..pe la marginea harti ca eu asa stiu ca se afla k13 si mor si ei de oftica ca berile noastre si distractiile pe unde ne invartim noi fac mai multe vorbe si parale decat ale lor, mah de ce nu ziceti si de cate ori mergeti la WC ca in reclama cu tipa aia..naspa reclama .. da la fel de naspa va bagati si voi in seama in toate topicurile...pana la urma oricum o sa fiti innobilati asa ca trancaniti pana ramaneti fara aer...taste, litere, bere..asta o stiam ca ati tot repetat-o ca nu cred ca mai stiti sa faceti si altceva..bere bere bere in/din cadere..cat mai multa
oare e chiar marele ALIAT care vorbeste despre ceva ce el nici nu are habar
ok so luam cu critica cap coada am vazut ca spuneai ceva de genu ca noi vorbim la vrajeala despre treaba cu berile ..ok m-am uitat la voi pe forum si ia ghici aveti cam 10-20 pagini cu fotografi si cam 3-4 cu berea-n mana...
mda sunteti mari petrecareti voi astia
noi avem cam vreo 50 pagini de poze pe forum rupti de beti sa nu punem si acelea cand suntem doar putini amortiti
aa si am vazut ca zici ca nu stim sa atacam
mda.. poate sunt uni care nu stiu
dar uitate la marele danimaxxx care avea in sat cand l-am atacat eu 25.000 cav usoara 30.000 topoare si 2.000 berbeci.. din cate stiu eu asteas trupe de atac dar mnoh din cate se pare nu sunteti de aceiasi parere cu noi...
mda si mai ii treaba ca cica daca eram la granita cu tine bla,bla.. tio spun si tie i-am spuso si lu kingflex va asteptam cu mare drag aici langa noi la orice granita si cred cati dai seama ca vei fi primul atacat de "drag" ce ne este de tine iar al doilea ar fi chiar marele si puternicu kingflex care ii cam numai gura de el peaici....
aveti si am noroc ca sunt in mijlocul tribului si sunt cam izolat si nu pot sa atac si sa fiu atacat..daca eram la granita era urata treaba rau de tot..era ori eu ori voi ...poate o sa spuneti ca ma dau mare si tare..spun asta fiindca kingflex in loc sa mai ajute si el wantedul sta si ma critica pe mine ...
ii bine si asa fiindca macar atrag atentia...
cam asta a fost de spus...
sincer nu am nimic cu tine sunt un player cu onoare si numi place sa ma bag ca musca-n lapte dar daca noi evitam sa spunem lucruri urate despre voi sau sa ne luam la cearta cu voi pe orice tema rog ca si voi sa faceti la fel
Stima si respect:ANHELO