DeletedUser
De ce a fost Master Death incuiat astazi ?Probabil a innobilat un sitter ?
De ce a fost Master Death incuiat astazi? Probabil a innobilat un sitter ?
the lord01 în data de 14.09. La ora 13:56
dragi colegi,
din motive personale, ma retrag de pe l11, va las pe voi sa jucati si sa ajungeti no.1 ca trib.
Satele mele vor ajunge majoritatea tot in trib, veti vedea ca voi denumi altfel satele, si anume voi denumi satele cu numele jucatorului care vreau eu sa le ia. Va rog sa tineti cont de dorinta mea si sa nu va certati pe sate.
Pt. Toti prietenii mei ne vedem pe alta lume ( stiu ei mai bine ), pt. Ceilalti multa bafta.
[player]the lord01[/player]
misterengi astăzi la ora 01:24
cred ca a fost dorinta lui
mesajele acestea au fost trimise de către misterengi mai departe.
the lord01 în data de 14.09. la ora 13:56
Dragi colegi,
din motive personale, ma retrag de pe L11, va las pe voi sa jucati si sa ajungeti No.1 ca trib.
Satele mele vor ajunge majoritatea tot in trib, veti vedea ca voi denumi altfel satele, si anume voi denumi satele cu numele jucatorului care vreau eu sa le ia. Va rog sa tineti cont de dorinta mea si sa nu va certati pe sate.
Pt. toti prietenii mei ne vedem pe alta lume ( stiu ei mai bine ), pt. ceilalti multa bafta.
[player]the lord01[/player]
MisterEnGi astăzi la ora 01:24
cred ca a fost dorinta lui
Mesajele acestea au fost trimise de către MisterEnGi mai departe.
Warzone. astăzi la ora 10:03
[player]the lord01[/player] a lasat sitter lui [player]tettelu[/player] sa cedeze satele cui a spus [player]the lord01[/player] ...Dar hopa a intervenit [player]Master Death[/player] sitter si a cedat satele cui a vrut el .
MisterEnGi astăzi la ora 10:05
ciudat
dar "simt" ca ai dreptate...
MisterEnGi astăzi la ora 10:09
dar totusi mane...
parese ca satele...au fost luate destul de corect...
mai putin cele pierdute in fata [ally]lethal[/ally]
cel putin...aparent.
normal ca dupa ce ati inceput voi sa luati sate de la el... au inceput sa ia si altii care nu erau in lista.
decat sa ajunga la voi, nu crezi?
Warzone. astăzi la ora 10:18
[player]Master Death[/player] a incalcat regulamentu .Are rost sa mai continuam acest subiect ?
Si daca the lord01 spunea adminilor ca cedeaza satele lui : XXX , YYY , ZZZ , si [player]Master Death[/player] se baga peste sitter si le ceda altcuiva tot era banat . (Situatia de acuma)
MisterEnGi astăzi la ora 10:24
de-ai stii cat urasc nobilarile interne
fortate, nefortate... mii egal.
asa ca am gust amar...si mai atre, pentru ca s-a intamplat asa.
dezaprob actiunile astea...si evident si pe aceasta.
asa ca...
iti dau dreptate. nu are rost sa mai continuam pe acest subiect.
Aaaa... si sa nu uit:
Engi? Este adevarat ca Master Death a dat satele mele cui a vrut el? Pe motiv ca vroia si tettelu sa ia niste sate ... pfff ... deaia tettelu nu a luat 3 zile nici un sat dupa??? Ce am spus eu? iti mai aduci aminte?
Deci aici se cearta MoH cu Lethal si .... the lord01 vrea sa ajunga si el "vedeta" pe l11.
am inteles bine pana acu?
Hmmm... de ce ti se pare tie ca as fi emotionat? Si da, de data asta aici vorbesti cu mine, cu cel adevarat, NU cu cel care a facut ticket-ul la admini. Eu am aflat de treaba cu ticket-ul din simplul fapt ca am primit mail cum ca mi s-a raspuns la intrebarea catre sistemul suport. Am fost uimit pt. ca eu nu pusasem nici o intrebare catre sistemul suport.
...
Si nu va intreb pe "voi" te intrebam pe tine, DAR poti sa o lasi balta si sa te duci sa mai innobilezi pe cineva intern, mai ia niste sate moca, desi spui ca urasti lucrul asta, se pare ca nu te mai poti opri acum, nu?
Deci aici se cearta MoH cu Lethal si .... the lord01 vrea sa ajunga si el "vedeta" pe l11.
am inteles bine pana acu?