Am facut-o eu inaintea voastra, contul i-a fost sters de catre cel care se presupune ca a intrat.
Spun se presupune, pentru ca e destul de neclar, sa nu zic dubios, faptul ca accesul pe cont s-a facut din prima, mai pe romaneste parola cunoscuta ( aici nu puteti sa acuzati pe cineva din sistem pe simplul motiv ca NU le vedem nici noi ), daca intr-adevar este vorba de acces ilegal pe cont explicatia este simpla : parola instrainata, acces pe linkuri dubioase, virusi in PC, etc. Cred ca am dat ceva mesaje in joc + posturi pe forum legate de securitatea contului, ce se intampla in afara jocului chiar nu este treaba noastra. Un cont NU se poate sparge fara ajutor ( voluntar sau involuntar ) din partea proprietarului.
In nici un caz nu este vina noastra sau a sistemului, dar vom incerca sa reversam stergerea data chiar daca nu suntem obligati sa o facem, proprietarii conturilor fiind singurii raspunzatori de situatia lor.
Discutia se opreste aici, orice alte detalii se vor discuta strict cu proprietarul contului, continuarea discutiei inseamna automat incalcarea regulamentului de forum, lucru ce va duce automat la sanctiuni.