DeletedUser
Au inceput sa cucereasca barbarele dintre noi, cica asa ies si ei frumos la statistica, daca la ei nu mai au, trec la alea dintre noi, poate pana la urma se innobileaza intre ei ))
1cu2peu astăzi la ora 21:20
la fel, sper ca nu deranjez.. dar vin cu o mica intrebare )
mi se spusese ieri sa iti dau invitatie de catre un fost coleg de al tau. Nu mai e de actualitate?
1cu2peu astăzi la ora 21:28
ce doresti sa faci ?
chiar daca ma ai cu acel raport devastator la profil )) ma anunti daca doresti sa joci alaturi de vechii tai colegi si alti colegi care cu siguranta te vor face sa te simti ca "acasa"
Da tu cine esti ma zmeule ma rog? Eu nu vad niciunul din tribul Haos care sa aiba ce sa imi faca, asa ca pauza....
nu comentezi cam mult pt un nimeni pe lume ce esti???
O sa fi vânat.
De cine ma? de tine? ma faci sa rad ))
milogule,vorbesti tu care cand am venit langa tine cereai invitatie in trib nu mai stiai ce sa faci de frica,mai imi dadeai si mesaje)) ai trecut cu mine in trib cand te-ai simtit amenintat,cand ai vazut exibem langa tine gata imediat cerusi invitatie...mereu vei fi un looser tocmai prin modul asta al tau de a juca,un tradator...cand tradezi in halul ala mai ai curaj sa vorbesti ma?))hai ca m-ai distrat...mereu vei depinde de altii,joci si tu acum pe un cont sa nu zic cum)
hai pa nub,te las cu frica ta cu tot,pe speciala 9 vezi sa nu imi ceri invitatie in trib cand vezi ca vin langa tine...si nu te mai lua tu de kkristystar ,fata de tine el are cu ce se lauda...ai ramas traumatizat pe speciala asta de fericire ca nu mai e exibem langa tine aa?ca altfel nu se explica ce e cu figurile astea..)
milogule,vorbesti tu care cand am venit langa tine cereai invitatie in trib nu mai stiai ce sa faci de frica,mai imi dadeai si mesaje)) ai trecut cu mine in trib cand te-ai simtit amenintat,cand ai vazut exibem langa tine gata imediat cerusi invitatie...mereu vei fi un looser tocmai prin modul asta al tau de a juca,un tradator...cand tradezi in halul ala mai ai curaj sa vorbesti ma?))hai ca m-ai distrat...mereu vei depinde de altii,joci si tu acum pe un cont sa nu zic cum)
hai pa nub,te las cu frica ta cu tot,pe speciala 9 vezi sa nu imi ceri invitatie in trib cand vezi ca vin langa tine...si nu te mai lua tu de kkristystar ,fata de tine el are cu ce se lauda...ai ramas traumatizat pe speciala asta de fericire ca nu mai e exibem langa tine aa?ca altfel nu se explica ce e cu figurile astea..)
Esti mai p.... ca noaptea vad.....ti-am zis sa vii cu dovezi cand am cerut eu invitatie de la tine vreodata, asa ca nu mai abera ca sa te bagi tu in seama! nu stiu ce cauti tu aici atat timp cat esti out de pe harta!
Iar de tradare aici mai bine sa vorbeasca sorin1212 si mister3 ca ei sunt aia care au plecat la inceput cu tot cu figurile lor, asa ca i-ati un avocat ca sa mai vorbesti cu mine fraiere!!!!