DeletedUser11075
US dispare...nimeni nu le simte lipsa)
DHBM vs MT...naspa razboi....pt. ca nu e un razboi clasic.
hai o pace ...ce ziceti?
hai o pace ...ce ziceti?
US dispare...nimeni nu le simte lipsa)
hai o pace ...ce ziceti?
no bun....daca nu va fi pace e bine,vroiam sa fiu sigur ca daca ma mut spre MT sa nu inceteze razboiu.
ca e greu cu mutatu si cind imi iau si eu o tinta...pac dispare razboiu...pac-pac
MT....hai ca vin....pregatiti apararea...ca de atac am eu grija
1.7. Puteti folosi diferite metode pentru a va provoca "dusmanii" din joc in sectiunea "Politica si Propaganda", atata timp cat toate argumentele voastre sunt legate exclusiv de joc. Atacurile la persoana nu sunt tolerate nicaieri, atat pe forum cat si prin sistemul intern de mesagerie.
de ce oare dispare US
pace ??? nu se poate ...
o fost candva aliata cu M.T. , contra dhbm .
de ce pace cand se pot recruta jucatori de acolo ? ) va ciocniti in curand cu oameni de teapa voastra (ma refer strict la modul de joc)
apropo , care din M.T. joaca si pe contul conducatorului din New union?
tu esti cu 2 conturi ... si atunci de unde atata tupeu sa te lauzi cu M.T.-ul in lupta contra dhbm? abia daca participati si voi in razboiul asta.
ce ai tu cu satele mele? stau bine , se lupta singure cu 8 myrmidoane , fara frica indiferent de rezultat .
))
aia 8 care defapt is defapt 3 si unul care nu e myrmidon..
care is alea 2 conturi?
Eu intru de cateva zile pe forumu asta si am observat ca unii chiar ** numa aberatii ...toti cei care se oftica pt faptu ca nu au forta necesara sa faca ceva serios pe triburi ar fi bine sa taca ...macar atat sa faca daca altceva nu pot ;modor , Ozn , emperor , thostelistul, electrick, modrique astias numai la care am rapoarte ... daca in M.T. astia sunt 3 nu ma surprinde , 1 la 2 conturi.
buna strategie.
Eu intru de cateva zile pe forumu asta si am observat ca unii chiar ** numa aberatii ...toti cei care se oftica pt faptu ca nu au forta necesara sa faca ceva serios pe triburi ar fi bine sa taca ...macar atat sa faca daca altceva nu pot ;
Eu intru de cateva zile pe forumu asta si am observat ca unii chiar ** numa aberatii ...toti cei care se oftica pt faptu ca nu au forta necesara sa faca ceva serios pe triburi ar fi bine sa taca ...macar atat sa faca daca altceva nu pot ;