DeletedUser
Nu am raspuns, pentru ca nu cred ca te priveste dark-age. problemele noastre sunt problemele noastre, si nu am iesit sa ne spalam rufele in public.....daca sunt probleme le rezolvam intre noi... 
ciocoflendar has left the ally 2009-02-01 01:27:48
H@k uk has left the ally 2009-02-01 01:27:48
rares123 has left the ally 2009-02-01 01:27:48
dark-age ..... nu mi-ai raspuns ? cine esti ?![]()
o sa va fie usor cu MT,au obiceiu conducatorii sa dea ca mancare soldatii la triburile aliate numai sa nu se strice alianta dintre triburi,deci bafta
tu cred ca ai niste probleme serioase........
eu cred ca tu ai probleme serioase...de fapt tot MT are probleme din clipa in care a inceput sa recruteze jucatori de calibrul tau,am tot respectul ptr newage,chiar daca nu fac parte din trib pot sa spun ca in acest trib se pune pret pe onoare (cel putin in mare parte) cea ce nu prea am vazut in MT ,
iar in privinta lui iadul 13 ,il cunosc si chiar daca este o fire mai impulsiva inclin sai dau lui dreptate ,mai ales ca are o calitate care lipseste la multi jucatori de pe triburi.ro......va las sa va ganditi voi care este aceea calitate
iar in privinta lui iadul 13 ,il cunosc si chiar daca este o fire mai impulsiva inclin sai dau lui dreptate ,mai ales ca are o calitate care lipseste la multi jucatori de pe triburi.ro......va las sa va ganditi voi care este aceea calitate
si nu mai vorbi tu de onoare, ca nu stii ce-nseamna frate![]()