DeletedUser
de aia razboiu cu voi e gatat, da tu ce sa intelegi
vai cata patima! sincer aveai aprecierea mea! se pare ca incepi sa o pierzi!in primul rand te rog sa folosesti un limbaj adecvat pentru o discutie!
ok? la insulte voalate se pricepe oricine! vrei o discutie pe argumente? eu da! sa-ti aduc aminte cati lasi au fugit la tine?
nu stiu daca i-ai pastrat sau i-ai innobilat intern, chiar nu prezinta importanta! tu vrei sa transformi razboiul nostru intr-o epopee!!! alooooooooooooooooooooo, domnul meu, trezirea! nu esti chiar deloc un ahile sau un hector macar! nici macar un david contra goliath nu esti, cum subtil incerci sa induci prin titlul topicului!
hai sa pastram discutia in parametri normali! adica tu mai bagi niste statistici si eu spun ca nu ma doare de ele!
ok?
1.1. Tratati-i pe ceilalti cu respect si mentineti discutiile in limitele bunului simt. Nu uitati ca pe forum sunt membri de varste diferite si a caror experienta de joc difera de la caz la caz, motiv pentru care va rugam sa fiti rabdatori daca uneori apar intrebari care pot parea "stupide" sau "infantile".
1.7. Puteti folosi diferite metode pentru a va provoca "dusmanii" din joc in sectiunea "Politica si Propaganda", atata timp cat toate argumentele voastre sunt legate exclusiv de joc. Atacurile la persoana nu sunt tolerate nicaieri, atat pe forum cat si prin sistemul intern de mesagerie.