DeletedUser1647
e greu sa stim care jucator este jucator si care nu!asta e! noi ca trib suntem foarte permisivi, acceptam incepatori! o fi bine nu o fi bine, timpul va decide!
razboiul este inceput, aveti mult in fata, 100 de sate la 3 este o performanta, oricat de orb ai fi!
) ce vreau sa zic, este ca deocamdata suntem la inceput!!! si ca nu suntem doar 2 triburi pe lumea a 9-a ca sa putem face afirmatii hazardate ca "lumea asta nu are cum sa-mi scape"! am decenta sa recunosc ca in momentul de fata sunteti superiori ca organizare si atac!
dar pana la a castiga razboiul este cale foarte lunga!
aveti respectul nostru ca adversari! dar nu faceti greseala sa va subapreciati dusmanul!
sau aplicati o veche lege a razboiului: "nu luati ultima speranta dusmanului"!!! ca o sa apare regrete!
![]()
- In primul rand e 130 la 3 nu 100 la 3.
- In al doilea rand de la inceput THORul a fost cu gura mare ca faceti si ca ne rupeti ca noi suntem un trib mic si vai de aia a noastra.
- In al 3-lea rand noi suntem 120 si voi sunteti 850, tot noi atacam 3 pe 1... da, ok.
- In al 4-lea rand nu ma intereseaza castigarea razboiului cu voi pentru ca da asta imi este imposibil, razboiul cu voi nu il poate castiga niciun trib de pe lumea asta. Voi aveti oameni pe 58 de k-uri din 100 in total din care vreo 10 k-uri nu sunt in totalitate ocupate sau chiar deloc [pentru cei care nu cred sa caute pe tw-stats]. Arata-mi tu un trib disponibil sa se plimbe pe 58 de k-uri doar ca sa va distruga pe voi. Va mai spun o data ca se pare ca nu ati inteles, ma intereseaza sa va scot din K58 momentan, daca sunteti si pe k-ul pe care incepem de acum dezvoltarea o sa va scoatem si de acolo dar voi deja nu mai sunteti importanti pentru noi, faza a fost simpla...cand s-a format [M~K]-ul tribul THOR era deja pe locul 1 pe K58 la distanta, acum clasamentul k58 arata cam asa:
In mare parte ce ne-am propus am realizat, pacat ca e greu pentru voi sa vedeti asta. Eu consider ca razboiul cu voi este castigat in proportie de 99%, mai sunteti putini oameni din THOR langa noi si deja eu am incetat organizarea pe voi de 2 saptamani deci satele luate in ultimile 2 saptamani sunt luate din initiativa si organizarea lor, eu nu m-am mai ocupat de asta pentru ca nu mai avea rost, cel putin cu un adversar ca voi.Lista de rang a triburilor de pe continent 58
Rang Numele tribului Puncte Sate
1 [M~K] 6,30 Mio. 1.073
2 STU 1,47 Mio. 358
3 THOR 894.904 215