DeletedUser
razi cu lacrimi
)
adysk4you în data de 09.03. la ora 23:12
salutare omu ce faci?
vin sa iti spun ca nu are rost sa te bagi in zona asta [coord]546|554
[/coord], pentru ca nu vei avea parte de sate , asa ca mai bine iti stergi rezervarile si te duci in k56 si iei satele alea de acolo pana una alta
florinpetria în data de 09.03. la ora 23:16
adik cum man sa nu iau sate acolo,imi impui sa iau sate unde vrei tu?ce inseamna asta?
florinpetria în data de 09.03. la ora 23:17
asta chiar e smecher sau cum,conducerea,va rog sa luati atitudine,nu se poate asa **,asta se plimba din trib in trib si acu face basinutze cu toti?
Mesajele acestea au fost trimise de către florinpetria mai departe.
florinpetria în data de 09.03. la ora 23:16
adik cum man sa nu iau sate acolo,imi impui sa iau sate unde vrei tu?ce inseamna asta?
adysk4you în data de 09.03. la ora 23:20
ce nervos esti
adysk4you în data de 09.03. la ora 23:21
sincer nu te vreau in zona mea nu alta dar daca vrei sa iei satele ia le dar imi platesti trupele ce le am spart pe ele
florinpetria în data de 09.03. la ora 23:23
pai dk ma iei asa...eu ti-am impus vreodata sa iei sate unde vreau eu?nu ai niciun drept sa imi impui tu mie ceva,nu suntem in acelasi trib si nici nu esti vreun conducator sa zic k ai putea sa imi spui ce sa fac asa k vezi-ti de treaba ta si eu de a mea,ai rapoarte?ia sa le vad?
adysk4you în data de 09.03. la ora 23:23
ok daca am rapoarte si iti dau cu ele in cap renunti la rezervari ?
florinpetria în data de 09.03. la ora 23:24
hai k o dai in SF-uri
florinpetria în data de 09.03. la ora 23:24
asta ar trebui mutat la margine,doritori?
Mesajele acestea au fost trimise de către florinpetria mai departe.
adysk4you astăzi la ora 12:25 vaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a inceput rugaya iar sa dea cu botu pe extern vaivaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
zmeurik astăzi la ora 12:34 cu referiri la mine
uite unul bun de bocitoare... si altul care isi da prea multa importantza
))
1.1. Tratati-i pe ceilalti cu respect si mentineti discutiile in limitele bunului simt. Nu uitati ca pe forum sunt membri de varste diferite si a caror experienta de joc difera de la caz la caz, motiv pentru care va rugam sa fiti rabdatori daca uneori apar intrebari care pot parea "stupide" sau "infantile".
florinpetria în data de 16.05. la ora 22:25
d c intrerupeti rezervarile fratilor?nu va mai saturati de sate?foamea in gat
- de Irina în vacanţă ?BIET, BIÁTĂ, bieți, biete, adj. 1. (Precedă nume de ființe) Vrednic de milă, de plâns; sărman.
de data asta te las pe tine sa razi.... dar cand vei reveni din vacantza
Quote:
florinpetria în data de 16.05. la ora 22:25
d c intrerupeti rezervarile fratilor?nu va mai saturati de sate?foamea in gat
mult prea ironic pt tine sa intelegi nu?
PS: e mai usor sa vezi paiul din ochi altuia decat barna din ochii tai?![]()
Foloseste butonul de edit.
doctoru10 în data de 23.05. la ora 23:18[/u]
[coord] 915|6[/coord] care e idiotul ce are sate apropiate de acest sat ?
e curata magarie..de as avea drept vas cere sitter si vas inobila
cel ce o face e un nesimtit.
...
blondo...prostii incep sasi faca de cap.
Doc
adysk4you a spus:ady93c scoate ma de al blocare ca nu pot sa ti rapund asa poti scrie pana maine
adysk4you a spus:l am inghitit pe lucian))
pavone a spus:adysk4you a spus:l am inghitit pe lucian))
parca mai avea un sat
adysk4you a spus:parca nu![]()
pavone a spus:vazusem mai devreme un sat la el si un raport de la styrix. daca l-ati rezolvat si pe ala atunci s-a terminat cu el.
felicitari baieti, ati mai scapat-o pe rugayah de povara unui cont.
daca externul se pune...atunci mai joc![]()
1.1. Tratati-i pe ceilalti cu respect si mentineti discutiile in limitele bunului simt. Nu uitati ca pe forum sunt membri de varste diferite si a caror experienta de joc difera de la caz la caz, motiv pentru care va rugam sa fiti rabdatori daca uneori apar intrebari care pot parea "stupide" sau "infantile".
La fel ca si in joc, pe acest forum este permisa doar folosirea limbii romane. Va rugam sa limitati folosirea altor limbi la citate sau fraze bine cunoscute (sau traduse) si doar cand acest lucru este in concordanta cu situatia respectiva.