AncientStyle
member
- Scor reacție
- 0
Salutare, s-a mentionat ca preinregistrarile pentru lumea 107 vor fi active incepand cu duminica 05.01.2k25. Nu stiu daca e de la mn, dar eu nu vad pe pagina de login l107. Multumesc.
Salut, nu se dizolva tribul, daca nu a numit pe cineva cand a fost sters/parasit iti apare optiune sa de autodeclari intemeietor (optiunea apare la toti membri).Salut. Nu joc prea des, dar cum aflu cine este intemeietor in tribul meu, sau daca intemeietorul inactiv/sters a pasat functia la altcineva? Tribul se duce de rapa si am nevoie de informatii.
Te duci la trib, privire de ansamblu, si te duci pe ultima pagina, vezi cine a intemeiat tribul, si toate modificarile de drepturi, etc...Salut. Nu joc prea des, dar cum aflu cine este intemeietor in tribul meu, sau daca intemeietorul inactiv/sters a pasat functia la altcineva? Tribul se duce de rapa si am nevoie de informatii.
da nu merge sa intri, gen sa vezi ce triburi sunt, etc.mai are cineva probleme cu preinregistrarea pe 108 ? e ceva general sau doar la mine ?
nu, eu nu pot sa dau nici preinregistrareda nu merge sa intri, gen sa vezi ce triburi sunt, etc.