Moderatorii va raspund (discutii libere)

Discuție în 'Întrebări' creată de BlooM, 10. Iun 2008.

Distribuie această pagină

 1. Am deschis acest topic in ideea de a creea transparenta in cea ce priveste "munca" unui moderator pe acest forum; si de ce nu, de a creea o anumita legatura intre moderatori si utilizatorii forumului.

  In speta, eu personal (nu pot vorbi in numele colegilor) va stau la dispozitie in limita timpului disponibil, pe acest topic, pentru a va raspunde intrebarilor legate de forum, si de ceea ce face un moderator.

  Nu vor fi warnuri/banuri aici decat in cazuri extreme, de aceea apelez la bunul simt al fiecaruia care va posta aici. Imi rezevr totusi dreptul de a sterge orice post inutil, pentru a pastra ideea topicului.

  Deci, va astept.
   
 2. Sper ca intrebarea sa se incadreze topicului.

  Unde se duc bani de la cont premium?

  Ca dupa cum am auzit nu se duc in buzunarele adminilor si moderatorilor.
   
 3. Contul premium nu are legatura cu forumul. Am specificat clar ca raspund intrebarilor legate de forum si moderatori.
   
 4. In speranta ca va pot raspunde si eu, cand nu e BlooM online, va fi primul topic pe care il voi vedea cand intru pe forum.
   
 5. Mater dolores , ma scuzi daca gresesc cu ceva ... dar probabil ca esti prea severa ..... prea inchizi topicuri fara "motiv" sa zicem asa .... nu cred ca ma vei bana pe forum din pricina cuvintelor zise acum.nu-mi prea place ca inchizi topicurile doar de la abaterea de la subiect
   
 6. Ideea e foarte simpla. Ti-as cita acum 3 articole din regulament care s-ar aplica in cazul inchiderii topicurilor. Dar in momentul in care tu iti creezi un cont pe forum, esti implicit de acord cu respectarea regulamentului.
  Asa ca...daca nu il incalci, nu am de ce sa ma leg.

  Am mai spus-o si in alta parte: forumul poate fi un loc placut daca fiecare din noi contribuie la asta.
   
 7. adevarat , dar probabil ca esti cel mai sever moderator de pe acest forum ....
   
 8. wc-ul mortii

  wc-ul mortii member

  Înscris:
  3. Iun 2008
  Mesaje:
  16
  de ce va place voua moderatorilor sa repetati intruna
  sau
  ? :D
   
 9. Nu e nimic de placut, dar uneori, inchiderea unui topic previne spam-ul inutil. Mai ales la sectiunea intrebari, pentru ca la aia faci referire. Si spam-ul, se pedepseste, stiti doar.

  later edit: Sunt intrebari adresate moderatorilor, deci raspund moderatorii. Lasati alte chestii deoparte..nu e topic de spam, nici de offtopic.
   
 10. Moderatorii am dreptul de a da ban pe forum?Dar in joc?
   
 11. Activitatea moderatorilor se rezuma strict la forum. Pedepsele din joc le dau adminii lumii respective.
   
 12. Da, moderatorii pot bana pe forum, este una din optiune la care au acces.
  In joc, nu au acest drept decat daca au ambele calitati, moderator si admin.
  Ca exemplu, eu, lamine, ca sa dau doar doua, avem acest drept si aici pe forum si in joc.

  Pe scurt, daca esti doar admin, pe forum esti doar simplu user. Daca esti doar moderator, nu ai si acces la administrarea unui server.
   
 13. BlooM ..... voi , moderatorii forumului .... sunteti impartiti fiecare pe luema lui ? sa cred ca Mater Dolores e pt lumea 5 ? Ca am vazut ca acolo numai ea face face curatenie in topicuri
   
 14. Nu. Momentan se modereaza general. Exista ideea de a se trece pe moderare separata, fiecare moderator pe cate o sectiune. Dar, momentan nu.

  O explicatie ar fi simpla, nici un moderator nu se amesteca pe un topic deja moderat de un coleg. Daca eu moderez un topic, nu se va amesteca alt moderator, decat in cazuri speciale. Si reciproca e valabila.
   
  Ultima editare de un moderator: 10. Iun 2008
 15. In general, se evita acest lucru, pentru a nu da nastere la discutii inutile. Dar daca va posta ca jucator, automat nu are drept de moderare pe acel topic. E de bun simt, nu exista setari speciale.
   
 16. lamine

  lamine member

  Înscris:
  24. Apr 2007
  Mesaje:
  1.968
  in cazul in care in acea discutie nu este vorba de moderatorul in cauza se poate modera.in cazul in care totusi se discuta si despre persoana cu functie de moderator, automat i se va "retrage" dreptul de moderare (regulamentul nu permite).

  exista cazuri extreme in care i se permite sa intervina (injurii, conturi clone, etc) si sa aplice regulamentul.
   
 17. lamine

  lamine member

  Înscris:
  24. Apr 2007
  Mesaje:
  1.968
  ai inteles relativ bine.
  daca eu ca si administrator (moderator) nu ma implic in discutia legata de tribul meu (sa zicem ca nu doresc acest lucru)am dreptul de a modera conform regulamentului - bloom a punctat faptul ca in urma moderarii mele acolo ar exista sansa sa iasa discutii.
  in regulament scrie clar
  daca se discuta si de persoana cu functie normal ca nu va avea dreptul de a modera discutia - ci i se va acorda dreptul de interventie dupa cum am spus si anterior in cazurile extreme.
   
 18. Nu e aleator, exista persoane anume care se ocupa de ticketele care au legatura cu forumul.
   
 19. aztecul

  aztecul member

  Înscris:
  13. Iun 2007
  Mesaje:
  755
  Care este opinia unui moderator ...se respecta regula privind varsta membrilor forumului ?
   
 20. Nu avem cum verifica, decat daca persoana isi declara varsta reala la profil.