Moderatorii va raspund (discutii libere)

RAYN0R

member
Scor reacție
0
Multumesc pentru raspuns! Nimerisem pe continentul 46 L76 unde erau foarte foarte putine sate cu jucatori mici. Acolo nimeni nu vindea nici cumpara resurse si depozitul stagna. Am rezolvat cu "inceput nou" si acum totul este ok. Se misca depozitul premium :)
 

BOOGHY1973

member
Scor reacție
0
"§5) Contul Premium
  1. Punctele premium pot fi achiziționate numai de la magazinul oficial din jocur sau de la aplicațiile mobile. Achiziționarea Punctelor Premium din altă sursă este interzisă și aceste puncte pot fi eliminate fără compensare. InnoGames nu va oferi, prin urmare, niciun sprijin pentru moneda premium care nu a fost achiziționată prin intermediul magazinului nostru oficial din joc sau al aplicațiilor mobile.
  2. Nu este permisă vânzarea, cumpărarea sau oferirea de conturi, părți de conturi sau servicii legate de conturi în schimbul Punctelor Premium sau a oricăror altor beneficii. Singura excepție sunt elementele de joc sau caracteristicile care sunt o parte directă a jocului și concepute pentru a interacționa cu economia jocului.
  3. Transferul Punctelor Premium între jucători se face pe riscul jucătorilor participanți. Nu există nicio obligație pentru suport în acest caz. Rețineți că Punctele Premium primite de jucători ar putea fi eliminate retroactiv, de exemplu, dacă sunt supuse unor retrageri de la plată, câștigate în mod fraudulos sau obținute prin încălcarea regulilor prezentate aici. Dacă un jucător primeste puncte premium dintr-o sursa necunoscuta trebuie sa contacteze suportul înainte de a le cheltui."

    Vreau sa stiu si eu daca acest regulament, mai exact punctul 2 mai este valabil. Daca da, il rog pe Rakanishu sa imi spuna si care sunt sanctiunile pentru incalcarea lui. Multumesc anticipat.
 

Juan

member
Scor reacție
0
Buna seara!
Cum poate schimba cineva notificarile la iphone pentru ca atunci cand telefonul e pe sunet,de exemplu notificarea de atac e o vibratie foarte mica+un sunet scurt,iar cand e pe vibratii e o mica vibratie..? A incercat foarte multe variante de pe net sa schimbe asta,sau sa schimbe alarma si nu a reusit.