DeletedUser3643
sincer nu stiu ce face M~K cu atatea academii de mana 14,nu stiu daca o academie de a lor depaseste 3-4milp
ca sa nu intru in amanunte...atat spun...ieri seara...de la 21:30 de cand a inceput razboiul...sau la cat a inceput...in decursul a 3 ore....tribul in care e domnu PARANOIA...au pierdut 22 de sate! Asta a fost pe k43 doar...pe k42 va fi la fel zilele astea
eu am spus chestia cu 150kp si e valabila daca vrei sa te bati la nivel inalt ,dar la periferii poti avea cat vrei
asa e cum zici tu ma Paranoia....laso balta...nu are rost sa-mi pierd timpu contrazicandu-ma cu tine....vom vedea la final cum sta treaba si cine merita sa joace si cine nu! Pana atunci bafta
![]()
Hack nu te vad prea bine, serios vorbesc....Desi esti cam departe de MK tribul mama nu te vad prea bine...Iti dau un sfat:mai bine usurel k gura pe forumul general k cine stie cine vede si o rupi in fericire.Faceti si voi un topic nou k disparitia acvilelor...O sa aveti aceeasi soarta k fostii Z!mbrii(parca asa le zicea) V-ati bagat intr-un razboi care nu aveti cum sa il castigati.Si am impresia k aici o sa se vada si un pic din NE.
dejeaba ai tu 2-3 milioane de puncte(ca jucator ma refer)daca ai un trib de kkt e imposibil sa te bati cu toti
PARANOIA...revin din nou la calitatea jucatorilor din tribul vostru....invatati oameni buni sa atacati!
ma hack gata cu lauda asta.....facem 1vs1 sa vedem care pe care?:d