Ca ii sa sa se duca in ... sau deastea nu inseamna ca il injur pe la spate ca asa vorbesc cu toata lumea ii bag si ii scot la fel de rapid , de folosit se pare ca sa folosit strict HV ca dupa sa imi zica ca nu am facut nimic ca sunt la coada statisticilor , etc
) dar vine personaje gen 206 de comenteaza ca x a facut **** ce ... stii macar cine a facut tiket sa ii tina contu la silviu cand era in spital ? sti cine a vorbit sa revina in HV cand erau toti prin nimic ? sti o laie sti sa distrugi conturi si tribu pe unde joci , hai spor la aparat sate .. vad ca te pricepi
Apărător: LyzeOfKiel
Ţel(direcţie): 64:07:84 (474|608) K64
Număr: 0 3 8758 0 89 4451 0 0 400 35 0 0 0
Pierderi: 0 3 8758 0 89 4451 0 0 400 35 0 0 0
Steag: +6% putere de apărare
Daca ii sa il critice cineva de cum joaca si cum face o fac doar eu ca eu joc cu el pe cont nu voi , la fel si el despre mine si cu pp-uri era cand am bagat doar eu , acum in ultimele 2-3 luni de cand a revenit a bagat doar el , asta ca sa lamuresc si problema pp-urilor
1 - Pana sa apari tu totul a mers perfect (nu certuri , nu jignri , nu conferinte cu dusmanu separare , etc) se stie clar ca si noi faceam voce cu NIMIC la caterinca si doar au fost inregistrati dar stia toata lumea , acuma insa ai venit tu si pac ti-a venit doru de fostii colegi si ai facut separat pe la spate sa nu afle nimeni dar tot sa aflat ...
2 - Cand HV avea nevoie de voi unde ai fost ? ai dat stergere , colegii tai au zis ca merg in NIMIC si ca erau pe val atunci
3 - Cand sa rupt TIME si ai tai colegi si tu se putea sa vorbesti sa iasa din NIMIC ca sa isi plateasca datoria fata de HV ca doar erau datori .. nu ai facut nimic , nici tu nici colegii tai magnifici ...
4 - Acuma cand era finalul lumii te-ai gandit sa il ajuti pe silviu cand NIMIC deja era la pamant si inca este
Asa ca sunt sau nu gratuite se invart in jurul tau toate pentru ca ii o coincidenta prea mare totul bine si frumos pana apare 206 si atunci incepe calvaru