Boris, idolul scroafelor.
Porcul de doi ani a dat iama in 15 scroafe si a facut 130 de pui.Majoritatea puilor seamana cu tatal lor, virilul Boris.Daca scroafele ar putea vorbi, in mod sigur le-ar cere stapanilor o noapte cu idolul scroafelor din toata lumea, Boris. Renumele lui Boris, de 2 ani şi 130 de kile, din Marea Britanie a depasit demult granitele Regatului. Si asta pentru ca in doar opt zile a reusit sa cucereasca 15 scroafe si sa le toarne o caruta de pui.Cuceritor si manierat, Boris, de la ferma Tebbett's Butchers, din Tutbury, Marea Britanie, a reusit sa scape din cusca sa si sa ravaseasca 15 scroafe cu grohaitul sau dezarmant.
La exact trei luni, trei saptamani si trei zile, s-a văzut rodul escapadei lui amoroase: 130 de mini-Borisi au venit pe lume.
„De 20 de ani de cand lucrez la ferma asta nu am vazut asa ceva. Vierii de aici fac cel mult 50 de pui intr-o viata nu dintr-o lovitura, ca Boris", a declarat fermierul Darren Shaw, de 46 de ani. Conform acestuia, in primavara vor mai veni pe lume inca 100 de pui de Boris.Si asta pentru ca porcul a inteles ca este blestemat sa fie Idolul Scroafelor.
Ori de cate ori ma uit la pozele lu' Frankfurt ma gandesc la asemanarea izbitoare din Boris si Frankfurt . In toate pozele lu' Frankfurt apare cate o pupaza noua si ma gandesc ca peste putin timp or sa apara pe lume un puhoi de miniFrankfurti...hahaha
Sincer nu stiu de ce scriu despre asemanarea din Boris si Frankfurt ca eu de fapt vroiam sa-i felicit pe-alde astia din Class ..lol