DeletedUser21587
stai linistit m.s.,nu se merita.tot ce iti sugerez este sa fii pe post de observator si cam atat
Ultima editare de un moderator:
micuta sirena,este cam imposibil un razboi intre noi,sincer nu vad de ce am forma unul cand ne este mult mai usor sal evitam.
insa nu trebuie sa uitam ca..exist astazi ca si formatiune datorita lui Tracis;
rahman ra si kennianu...si pe acesta cale le multumesc.
toipcul acesta se intituleaza: o noua provocare l 10.
ce a scris sirena se incadreaza perfect in topic, master hades, la fel. a lansat o provocare, inclusiv la adresa immortals, egal cat de realista este sau nu.
e o discutie libera despre provocari si cred ca nimeni nu este ferit de provocari si comentarii. de ce sa nu vorbim despre immo? sunteti atat de sus, mari si tari incat trebuie sa ne inghitim si gandurile, nu doar cuvintele la adresa voastra? atat timp cat ne incadram in totpic si folosim si un limbaj decent, nu cred ca e cazul sa ne tratezi de la inaltimea Mariei Tale, ca pe niste muritori de rand sau ca pe ruda saraca. daca analizezi, vei vedea ca, in afara de sirena si ceva posturi de-ale lui osanda, nu prea ne implicam in discutii pe forumul extern dar, cand suntem "provocati", o facem.
si, ca sa nu existe dubii, lansez o provocare: veniti peste noi. tribul zarg va asteapta cu bratele deschise, si pe voi si pe cei de peste 15 continente.
oricum
eu m-as abtine de la un asemenea razboi
sunt buni baietii![]()
rahman ra în data de 29.06. la ora 21:05
sa imi raspunzi *** esty online ....vreau s ate avertizez de ceva si *** ma poti ajuta....
damper astăzi la ora 11:06
sunt, te ascult.
rahman ra astăzi la ora 11:07
unul dim membri mey vrea sa te atace si eu i-am propus sa nu te atace dar in schimb s ane furnizezi informaty din zarg si apoi vei veni al noi in trib ce zici?
damper astăzi la ora 11:09
uhm, cine vrea sa ma atace? si doar pt atat sa va dau informatii?
Imi aduc ceva aminte din Lumea 3....Leon vs. LR...