Pastila albastra

balieca

member
In primul rand nu vreau sa fiu comparat cu nimeni din bransa! Nu fac concurenta nimanui (nici nu as putea) nu vreau decat sa mai destind atmosfera!
 

balieca

member
Caii goneau facand sa se zguduie pamantul. In stanga si in dreapta drumului prafuit falnica padure de stejari sustinea bolta instelata. Aerul racoros biciuia fetele calaretilor brazdate de cicatricile ce ramasesera dovada a luptelor trecute. Nici un muschi nu tresarea pe fetele razboinicilor de parca acestea erau sculptate in granit. Cal si calaret taia intunericul noptii abea atingand pamantul. Nu se auzea nici o comanda, nici un glas nu tulbura ritualul sacru al jefuirii! Da! Razboiul nu este deloc cel din romanele lui Walter Scott cu domnite salvate, cavaleri drepti, lupte in care spiritul cavaleresc era pe primul plan! Razboiul este cel in care cei puternici ucid pe cei slabi, in care sudoarea nici nu se zvanta de pe spatele cailor si acestia sunt si scaldati in sangele nevinovat al celor slabi care nu au ca vina decat faptul ca au mine mai bogate si vecini mai puternici!
Deja se zareste in departare satul slab luminat de facli portocalii. Sunt la o aruncatura de bat cand se crapa de ziua. Au fost trimisi dupa un calcul atent. Au nevoie de lumina zilei pentru a jefui pe indelete!
Intr-o clipita iadul se dezlantuie si chiar mai brusc decat a inceput s-a si terminat! Nici un satean nu a scapat. O alta victorie! Nimeni nu clinteste un muschi al fetei! Soldati dezumanizati ai unei lumi bolnave!
 

balieca

member
:) A fost odata ca niciodata un sat la marginea lumii. De undeva de sus totul pare linistit: economia este in dezvoltare (pe vestitele drumuri ale argilei caravanele trec necontenit, falnicii stejari sunt doboriti de feciorii voiosi necontenit, din mine este scos pretiosul fier din abundenta etc), ferme imense apar facand foamea sa para ceva de domeniul trecutului, satele se dezvolta necontenit ridicand cladiri din ce in ce mai impunatoare si ,nu in ultimul rand, populatia creste. Tarancile sunt pe zi ce trece mai fertile. Dar in spatele aparentelor se ascunde un adevar crud: randurile ostenilor se ingroasa. Razboaiele devin de o ferocitate tulburatoare. Soldatii sunt mai tot timpul plecati in misiune si isi vad sotiile de la rar inspre deloc. la ce duce asta? La idile intre sulitasi si calareti!:eek:
 

balieca

member
:)
Cu palma caus deasupra ochilor privea in departare cautand un indiciu! Trase un vant zgomotos, flegma in colbul dintre piciorele-i tapene si racni:
- Miscati, lepadaturi ce sunteti! La posturi!
Cu miscari sincronizate (in urma formarii automatismelor numite: deprinderi formate in timpul procesului de instruire) ca intr-un balet macabru arcasii s-au urcat pe ziduri, lancierii au trecut la posturile din apropierea zidului mult prea fragil sa asigure protectie maxima, spadasinii cu aerul lor important si atotcunoscator s-au postat pe caile de acces si spionii s-au ascuns deghizati in crescatori de vite! Batranul si prost crescutul paladin gandeste ca nu e momentul unui asediu tinand cont ca grosul trupelor este la jaf!" Am pierdut toata distractia baga-..." Nici nu-si terminase gandul si o larma fara seama i-a atras atentia!
- Ce facusi!( dupa cum se vede era de pe plaiuri oltene)racni enervat catre seful spionilor.
-Am prins zece spioni deghizati in negustori prin sat! Numarau caii din grajd.
- Executatii!
:eek:
 

valiusha

member
Numa scriitori si poeti pe jocu asta domle.Foarte bine ma baetzi ,tot asa ,ne destindem si noi oleaca:).baga mare chief:)
 

balieca

member
;)
" Draga mea

Stiu ca am lasat un mare gol cu plecarea mea, dar nu am ce face, sunt soldat. Si acum mi se pune un nod in gat cand imi amintesc cum plangeai. Stiu ca vei trece si peste asta (nu este pentru prima data cand plec), esti mult prea puternica si, in plus, trebuie sa ai grija de Bogdan. Lasa-l pe afara putin mai mult ca acum e mare si trebuie sa se mai joace si el ca nu se stie cand il vad si pe el soldat. Eu sunt sigur ca o sa ajunga un brav paladin. Mama ce mai face? Tata mai e bolnav? Aveti grija de voi ca eu ma intorc repede. Acum eu va las ca ne pregatim de atac!
Costel "
:D
 

balieca

member
:)
Vantul adie usor fluturandu-mi buclele in lumina noptii. Mirosuri ametitoare vin dinspre livada inflorita. Au inflorit ciresii in Hiroshima! "Poate am exagerat alegand un astfel de loc pentru o negociere diplomatica secreta" gandesc aranjandu-mi instinctiv tinuta. Merge vorba prin Lumea2 ca e de o frumusete rapitoare. Am zarit-o vag la un turnir si am fost fermecat de ochii ei. Ce ochi! Daca ar fi fost albastrii gaseai in lumea asta o mare sa o asemeni lor, daca erau verzi gaseai smaralde sa le egaleze sclipirile, dar ochii ei nu aveau asemanare! De parca spectrul vizibil era limitat! Poate ca am fost impresionat de faptul ca nu era in tribuna, unde stau delicatele domnite, ci in armura, participand la turnir. Poate ca paharul de vin in plus m-a facut sa exagerez. Nu stiu! Cert este ca in cinci minute va fi din nou inaitea mea si de data asta o voi vedea mai bine! Sunt emotionat ca un adolescent la prima intalnire. Iat-o!
Paseste ca o frumusete meduzeica din poeziile lui Poe. Aluneca ca un inger, nu atinge pamantul!
Cui i-ar mai arde de negocieri! Semnez actele fara sa mai citesc!
:)
 

balieca

member
:)
Mi se pare interesant ca nimeni nu a intrebat care-i legatura dintre creatiile mele si o pastila albastra!
:)
 

Alina922

Ba eu chiar m-am intrebat dar, tinand cont ca peste tot vezi denumiri sugestive gen "pastila de ras", m-am gandit ca tu vrei sa fii mai original (cum si esti, de altfel), si o faci albastra...
Na, acu eu nu pot sa am idee ce e in capul tau...eu daca te intreb de unde e "922"-ul de la nick-ul meu, stii? :)
 

Alina922

:)) regret sa te dezamagesc dar, blonda fiind, m-am gandit ca numarul blocului e mai sugestiv...daca uit unde stau, bag un login cu remember my password, si-mi amintesc :) Sau ma caut de buletin!:)
 

balieca

member
:)
Intradevar Elfu avea dreptate! O dam in Matrix! Cate o pastila albastra de-a mea te face sa te complaci in lumea virtuala fara sa-ti pese de ce ar fi dincolo de falsa realitate! Deci atentie! Ai luat o pastila ramai in trib cel putin inca o luna!
:D