Speedul in ziua de azi

Satul vatra moldovitei + Elsa Jean ,Adam ,Regele Defului ( conturi suport unde tot el joaca)
Sebica aka Strugurel Irlandezu +Vrei sa fim prieteni + alte conturi suport ( unde tot ei joaca )
Blondyshor cu inca vreo 3 conturi suport
Pe langa se cred jucatori

Rusinea speedu -lui

))
Zi sa mori tu, si faptul ca tu intrii cu 5-6 din tribul tau, si astia iti dau sate gratis ? in timp ce se prefac ca sunt "aliati" cu altii, nu e de cacat ?
Starea serverului de speed e groaznica tocmai din cauza jegosilor ca voi, faceti manarii si trade de sate intre triburi "aliate",
Ca sa intelegeti baieti buni, am avut 2 oameni langa mine, se dezvoltau bine, m-au chemat in trib, am comunicat, totul in regula, dupa ce orocimarcu aici de fata a luat al 2-lea sat(noi fiind aliati cu el da?) m-a atacat intern si m-a inobilat, 0 ajutor de la cei 2 "membri de trib', dupa ce m-a luat pe mine, i-a luat si pe astia 2, care aveau deja 3-4000 puncte.
si asa in 5 minute orocimaru s-a trezit cu 5 sate de 3000-4000 puncte, mai fa ceva
duceti-va dracu de jegosi cu manariile voastre, intrati cate 10-15 dintr-un trib si va bateti **** de speed, pacat