propuneri runde viitoare

Scor reacție
12
Multumesc foarte mult celui care a planuit aceasta runda !Se pare ca inca cineva ne iubeste in continuareee!! :D Raka ,ceva inainte de runda asta sa inceapa pe la 12:30 si sa termine la 16:30 ? :D una de 26 la fel dar cost taler 0,5 si 370 viteza ?:D:D:D:D:Dplz plz
Start:ian 29, 17:00
Sfârşit: ian 29, 20:00
Descriere:*SE POT CUCERI ALTE SATE.

* Limita de membri in trib - 4
* Tribul nu poate fi parasit.
* Start 26p
* Cercetare simpla.
* Cu paladin.
* Arcasi activati.
* Sate de babari - 300%
* Gap comenzi - 100ms
* Limitaa ferma - nu.
* Fake limit - 1%.
* Cost taleri redus (0.7)
* Protectia de inceput - 20 min.
Limită jucători:100
Condiții de victorie:Jucatorul cu punctajul cel mai mare castiga runda.

Reguli si explicatii setari ( Link )
Viteză:350
Viteza unităţilor:0.75
Modul de dormit:Nu
Jucător de vacanţă:Nu
Moral:
 

ToXiC-

member
Scor reacție
0
Nu cred ca mai ai sanse sa ma vezi pe vreo runda..am planificat la runde si pe extern si pe suport..nu s-a vrut sa ma distrez si eu pe o runda, asta e :)))
Oricum n-are rost sa intri, au gasca lor stransa de noobeti:) Intri pe runda si vezi cum isi pun toti noobi sa atace pe urma ataca si astia care se cred buni :))))

E unul acolo de joaca toata familia, alex1111 ... joaca ma-sa, tacsu' , fratesu' si gagica-sa. Intra in gasca cate 8-10 pe fiecare runda si se cred buni.

Daca intra QIFSHA in 5-6 oameni n-avem ce bate de noobi aia. Insa unii mai au si alte treburi de facut, au o viata... ca pe speed doar aceeasi no-liferi mereu XD

Si totusi adminii nu s-au gandit sa implementeze runde precum, limit * 1 in trib de exemplu , sau sa cazi aleatoriu intr-un trib etc. pt a diversifica putin lucrurile, nu prea mai e interes.
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
Si totusi adminii nu s-au gandit sa implementeze runde precum, limit * 1 in trib de exemplu , sau sa cazi aleatoriu intr-un trib etc. pt a diversifica putin lucrurile, nu prea mai e interes.

Si daca am pune limita 1 sau aleator in trib, ce te face sa crezi ca altii ( pusi de altii ) nu te vor ataca ?
Legat de aleator in trib, mai greu dupa noile update-uri....dar o sa caut o solutie.
 

ToXiC-

member
Scor reacție
0
Si daca am pune limita 1 sau aleator in trib, ce te face sa crezi ca altii ( pusi de altii ) nu te vor ataca ?
Legat de aleator in trib, mai greu dupa noile update-uri....dar o sa caut o solutie.

E vorba ca fiind limita asa mare, automat 3-4 persoane pot blinda foarte usor un jucator cu deff. Pe urma nu are farmec, evident. Insa cu limita mai mica in trib, poti executa mai usor un trib. Nu au de unde deplasa extrem de mult deff.

Cat de pro player ai fi tot nu faci fata automat cand te ataca cineva blindat.
Exista multe strategii de joc, nu o sa le enumar aici ca n-are rost, insa cu limita 1 sau 2 in trib ar fi mult mai complicat pentru niste persoane. Unii au habar sa atace doar cu deff in sat. Ca de altfel stiu ca isi iau backtime lejer, indiferent cu cate fake-uri ataca.

Nu e vorba ca te-ar ataca sau nu, ci e vorba ca jocul pe SPEED este un joc de echipa, iar in 3-4 oameni (o echipa) nu faci fata a 2-3 triburi care te ataca si pot si muta deff-ul foarte usor.

Foarte des e limita in trib de 4-5 persoane , e mult mai usor sa blindeze un jucator iar cand dai un backtime etc. te spargi lejer datorita numarului de persoane suprapus in triburi.

Cred ca ati inteles ideea, si daca dai berbec pe berbec backtime tot prinzi deff. Nu poti sta la nesfarsit sa fii atacat de ex: cu catapulte si sa nu poti da un backtime stiind ca e blindat respectivul jucator.

Ei s-au obisnuit oricum sa joace cate 10 persoane ca altfel stiu ca au interdictie pe speed, se poate observa mereu topul de pe speed.

REPET pentru a se intelege, fiind limita mai mare in trib pot adopta mai multe strategii benefice evident pt ei.

Si inca o chestie, penibila, ca mereu e harta foarte mica, chiar si la un rush recent harta a fost foarte mica :)))) De altfel iar foarte avantajoasa treaba pt persoanele cu echipa mai mare, ca te pot ataca 10 oameni din scurt mai usor.


QIFSHA va fi si este CEA MAI PUTERNICA ECHIPA DIN LUME, s-a dovedit de n' ori treaba asta, atat pe .ro cat si pe alte servere straine, cand vad tribul QIFSHA te ataca toti fiindca stiu ca sunt cei mai buni si simt frica.

Ma mir cum totusi nu va plictisiti sa intrati runda de runda 10 oameni si sa va bateti cu barbarele :))))


Cam asta e echipa adversa :) Gandeste-te ca ii vezi mereu pe runda cate 10, contra 4-5.

Mai dati-le cate un masterban, cristycv9 de exemplu numai cu autofarmul stie sa joace.
3253252352.png
 
Ultima editare:

ToXiC-

member
Scor reacție
0
Da QIFSHA mai are 5 6 oamenii?
Sau Vă milogiți de toții să joace cu voi?
QIFSHA nu are 5-6 "oamenii", are mai multi dar inactivi, legendele oricum au ramas legende.

Echipa nu s-a milogit niciodata de nimeni, cand intra in numar mai mare, sa zicem 7 persoane facem ravagii, insa precum am spus, unii mai au si viata.

V-ati strans echipa doar din frustrare, mereu ati pierdut la numar egal.
 

Bucatii

member
Scor reacție
0
"QIFSHA va fi si este CEA MAI PUTERNICA ECHIPA DIN LUME, s-a dovedit de n' ori treaba asta, atat pe .ro cat si pe alte servere straine, cand vad tribul QIFSHA te ataca toti fiindca stiu ca sunt cei mai buni si simt frica."

BARECAU junior trezeștete.
 

ToXiC-

member
Scor reacție
0
"QIFSHA va fi si este CEA MAI PUTERNICA ECHIPA DIN LUME, s-a dovedit de n' ori treaba asta, atat pe .ro cat si pe alte servere straine, cand vad tribul QIFSHA te ataca toti fiindca stiu ca sunt cei mai buni si simt frica."

BARECAU junior trezeștete.
Învaţă să scrii şi nu mai posta off-topic
Îţi înţeleg frustrarea, e ok, ştim cu toţii cât de buni sunteţi. (*gang-bang*)
 

Bucatii

member
Scor reacție
0
Nu știu cine pare frustrat eu sau tu.
Voi sunteți mai buni.
Da pierdeți mereu
I foarte frustrant știu.
Hai pa, și respectațivă interdicția.
Vă dau pp pe alte țări?
 

baD rullz

member
Scor reacție
98
Baaa , Baaa .. gata m-a luat capul . Qifsha nu mai exista , nici o mare parte din jucatorii care au format echipa.

Cat despre demonstrat cine este mai bun sau nu deja s-au demonstrat .. cu toate ca s-au facut alegerile impartial , ultimele doua echipe de la jocurile mondiale au avut in proportie de 75-80% jucatorii echipei Qifsha .

Sincer am jucat acum cateva seri un speed. Am intrat late 10 minute aproape , la un moment dat aveam mai multi cai decat jucatorul de pe locul 1.
Erau 3 in trib , 2 deff cu cai iar celalalt full atac..Totusi slabi , dar oricum pe server au ramas decat jucatorii slab ce aduna CG-uri ca sa fie si ei acolo in top.
Pe vremea cand se mai tinea cont de TwTotal jucatorii astia erau aia care cu 5-10 min inainte de finalul rundei dadeau inceput nou tot ca sa ramana in top ca sa prinda si ei 5-10 CG-uri.

Serverul este mort , rundele din ce in ce mai rare .. Doar 2-3 jucatori mai intra si catiga fara mare lupta , gen Blazker , printre singurii jucatori care se putea lupta la nivelul de joc de acum 3-4 ani. Restul , n-am ce sa comentez .. Sa zic de Moldovita ca are mai multe runde jucate decat ori care alt jucator din lumea asta ?
Daca asa se ajunge in top in zilele noastre este urat ..
Pe vremea de mult apusa noi ne bateam pe conturi noi ca sa luam numai aur si sa ajungem in top doar cu cupe de aur, foarte putini au reusit performanta asta.

P.S.: Scuzati offtopicul de aici , dar decat vantul care batea saptamanile trecute pe aici , merge si offtopicul.
 

ToXiC-

member
Scor reacție
0
gen Blazker , printre singurii jucatori care se putea lupta la nivelul de joc de acum 3-4 ani. Restul , n-am ce sa comentez .. Sa zic de Moldovita ca are mai multe runde jucate decat ori care alt jucator din lumea asta ?

Ia deschide spoiler si vezi cum se roaga blazker de alte persoane sa il ajute, chiar si straini.

321312xxx.png

Asa de bun e blazker? Ca merge pe la speedtiming si turtle de pe uk care imi sunt prieteni foarte buni si se rooaga de ei sa intre pe .ro ca isi ia bataie??? :)))))

Blazker e bun? Doamne, ce comparatii faci. blazker rasare mereu ca ciupercile dupa ploaie, adica el ataca dupa ce isi pune sclavii sa atace :)))

Blazker e doar un jucator la fel ca ceilalti, nimic wow, stilul lui de joc il stie si echipa lui :))) "atacati baietii , eu mai stau putin la cotitura" vin si eu dupa voi.

Am intrat pe runda anterioara 207 si au intrat 3 triburi contra 4 jucatori, ca deh , doar atunci au aere de jucatori pro.

La fel a facut si pe serverul frantei, trimitea mesaje pe la jucatori sa ne atace :)) si primeam mesaje de la baietii de pe fr fiindca ii cunosteam, penibil blazker asta.
 
Ultima editare:
Sus