Eu cred ca aia sunt niste handicapati..dar nah, asta e doar parerea mea
Vai cata inteligenta trebuie ca ti-a luat ca sa reusesti sa scrii acea caracterizare, ma mir de unde mai poti
)
pastreaza-ti parerile inepte pentru tine, aici e un forum public si jignirile de acest gen nu sunt permise, cine totusi o face... pai cred ca nu cei care au plecat sunt asa cum zici tu, ci... intelegi tu la ce ma refer nu? ca doar pari inteligenta
..sti ce-mi place la voi urlati strigati, dar i-a intrebat cineva pe ei de ce-au facut asta
?
Sa va spun si eu ceva, ai o iubita nu o bagi in seama indiferent ce zice ea, o neglijezi, ce crezi ca o sa faca?
O sa stea cu tine, sau o sa-si gaseasca altul?
Un punct de vedere cat se poate de valid, si nu, nu au fost intrebati de ce au plecat in schimb atat pe forum cat si pe privat au fost numiti lasi, tradatori, si alte asemenea epitete, motivul plecari lor insa este unul cat se poate de normal. Oameni buni, asta e doar un joc, nu pricep de ce se iau unele lucruri atat de personal, care e scopul in sine al jocului? sa cresti niste sate nu-i asa? si pe langa asta sa si socializezi, devreme ce un trib nu te sustine mi se pare normal si logic ca nu te tine nimic cu forta acolo, cat despre destinatie... pai ce va face pe voi sa credeti ca ati putea sau ca ati avea dreptul sa contrololati acest aspect? conturile lor sunt doar ale lor, crescute de ei, si au dreptul doar ei sa faca ce doresc cu ele, asa ca pentru colegii din A Team, nu va mai plangeti ca niste copii ce li s-au luat jucariile, cei 3 sunt doar o picatura intr-un ocean al disperarii din care multi au plecat insa ei au avut si curajul sa o spuna, ma intreb cati din ceilalti au mai facut-o?
Concluzia ar fi ca e mai bine sa ne vedem de propria ograda si a nu mai jignim sau criticam pe altii, fiecare face cum doreste, aberatia cu
mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi.. e doar atat, o aberatie si nimic mai mult, expresia aia poate ca se aplica in viata reala, dar aici pe joc nu are acoperire, jocul asta este unul de strategie si supravietuire, nu intrii ca sa asisti cum esti innobilat, ci intrii ca sa iti cresti un cont atat cat timpul iti permite, si in acest timp e logic ca ai dreptul sa faci cum crezi de cuviinta pentru dezvoltarea proprie.
O zi buna tuturor, si felicitari Quit pentru noile achizitii, unul din ei imi este bun prieten si o sa vedeti ca merita efortul daca veti sti sa-l sustineti.