DeletedUser16039
Stiu bre, dar era o tenta ironica ...
The paisan în data de 09.07. la ora 07:34
Neata. Am o propunere si totodata o rugaminte la tine.
Daca toate lucrurile merg bine, astazi la ora 08:54:26 satul [coord]580|422[/coord] va fi al meu. Pozitia "strategica" a acestui sat m-a determinat sa il iau si tot aceasta pozitie ne va putea fi de mare folos daca vom sti sa ne organizam.
Satul este situat in coasta urmatorilor jucatori: [player]tampitus[/player], [player]noi-cosmar[/player] si [player]w0nd[/player] din tribul [ally]Quit[/ally]. Am fost spionat de [player]w0nd[/player] si probabil in scurt timp, probabil, voi fi tinta unui atac organizat (e normal sa nu le placa faptul ca ma dezvolt langa ei).
Propunerea mea este ca dupa ce iau satul sa organizezi un sprijin permanent pe el, de la cine si cu cat consideri tu necesar, dar neaparat cu foarte multi spioni pentru a-i forta pe cei 3 sa atace orbeste si sa isi rupa trupele acolo. Am organizat asa ceva pe lumea 7 si crede-ma ca a fost un real succes si un factor complet demoralizator pentru cei care isi rupeau sistematic trupele pe satul respectiv.
Sper ca ai avut rabdarea sa citesti tot "romanul" si ma bazez pe sprijinul tau .
P.S. Nu organiza nimic pana nu iau satul. apararea pe care o am acum imi permite sa il sustin o perioada.
Numai bine !
raj* în data de 09.07. la ora 07:58
sunt sitterul
The paisan în data de 09.07. la ora 08:14
ok sa ii spui te rog de mesajul asta cand revine
raj* în data de 09.07. la ora 08:16
ok
The paisan în data de 09.07. la ora 08:23
sau ...... ai putea retransmite mesajul cuiva din conducere care poate lua o decizie in acest sens
raj* în data de 09.07. la ora 08:26
i-l trimit si lui chivu
The paisan în data de 09.07. la ora 08:28
ok, ms
The paisan în data de 09.07. la ora 08:59
daca se poate demara actiunea de sprijin ar fi ideal pentru ca am luat satul. N-ar trebui pierdut timp
raj* în data de 09.07. la ora 09:07
chivu e pe sitter
The paisan în data de 09.07. la ora 09:32
) nu e nimeni din conducere care poate lua o decizie ?
chivulet în data de 15.07. la ora 12:11
Sal'tare,
Exista pe forum o lista de sate care trebuie sprijinita in mod permanent de catre trib!!! Hai sa ne comportam ca o echipa si sa acoperim acele sate cat mai bine pentru a reusi sa avem o baza de plecare .
Lista respectiva cuprinde mai multe sate si toate trebuie sprijinite permanent. Este primul examen de maturitate al nostru ca "echipa" si sunt convins ca toti vom participa la aceasta.
Postati pe forum si raspundeti mai prompt la cererile de suport ale colegilor!!!
[player]Chivulet[/player]
The paisan în data de 15.07. la ora 17:54
salut. o sugestie: lista aia ar trebui facuta la modul general si nu pe k-ul respectiv.
ia spre exemplu satele mele din vest din vecinatatea lui [player]noi-cosmar[/player] si [player]w0nd[/player], sau satele lui [player]kelvyk[/player] din nord din vecinatatea lui [player]tampitus[/player] toti 3 din [ally]Quit[/ally]. daca eu cel putin (care tin granita de vest) nu sunt sprijinit din trib, ca sa imi pot muta apararea unde e nevoie ........ nu prea voi face fata unui atac organizat din partea lor.
prezentasem mai devreme ideea blindarii satului [coord]580|422[/coord] cu trupe de aparare si spioni astfel incat sa ii fortam pe cei trei sa atace orbeste acolo si sa piarda trupe dar ........ n-am dat la momentul respectiv de niciun conducator si ideea s-a stins
The paisan în data de 23.07. la ora 11:02
E cineva on ?
206cc în data de 23.07. la ora 11:10
eu
The paisan în data de 23.07. la ora 11:13
salut. stii ceva de [player]superpandev[/player] ? era sitter la [player]kelvyk[/player], jucator care de ieri are intr-una atacuri. noi l-am sprijinit cu tot ce aveam in zona si n-a pierdut niciun sat (cat a fost comunicare si am stiut unde sa trimitem sprijin). de azi-noapte de la 1 cand i-am trimis din nou sprijin, n-a mai zis nimic si vad ca a pierdut deja un sat, iar pe celelelte are atacuri non-stop (am lancieri de veghe care au crapat toti)
206cc în data de 23.07. la ora 11:15
eu am ajuns acasa acum juma` de ora, dupa 26 de ore de munca. Crede-ma ca nu stiu nimic de pandev. El in weekend se trezeste mai tarziu ca sta noaptea
The paisan în data de 23.07. la ora 11:21
naspa. am pierdut mai toata apararea pentru a-l sprijini pe [player]kelvyk[/player] si se pare ca totul a fost degeaba. stia de ieri ca la 7 dimineata are atacuri cu nobil. putea sa dea sitter altcuiva
nu ma intelege gresit, e clar ca tu n-ai nicio vina, dar ....... e de-a dreptul frustrant sa pierzi trupe aiurea. uite-te la [player]kelvyk[/player] pe ce loc e la inamici invinsi . eu am pierdut 38.410 de trupe de aparare acolo
206cc în data de 23.07. la ora 11:27
mie-mi spui? la raj am pierdut ieri 4 sate, nu s-a gasit sprijin pentru intemeietor, ce vrei?
crezi ca am fost nebuna cand i-am bagat pe aia la interne? aveau fermele acasa si sate in marea albastra
The paisan în data de 23.07. la ora 11:29
e clar ca ceva nu merge si n-avem niciun viitor. in felul asta ....... ne ducem unul cate unul.
felicitari pentru post...o opinie sustinuta cu dovezi...de ar fi toate "divergentele" argumentate in acest stil...ar fi o placere sa citesti acest forum...
206cc te-a concediat din tribul The Avengers
au gasit oare spionul?