Uite luam lecții de demnitate de la unu care își vinde tribul unuia pe care cu puțin timp înainte îl înjura (bine aici mai ar fi o alta discutie si despre demnitatea celuilalt )si care in ciuda demnitatii lui nu a catadicsit sa stea sa se apere el preferând de viteaz ce e sa lase pe alții.( Demn nu? Nici dacă se chinuia nu găsea cuvânt mai potrivit) .Oricum e potrivit un proverb aici "prostul nu e prost destul dacă nu e si fudul"
Se pare ca ai invatat foarte bine sa bagi strambe de la prietena ta (sau sa-i zic descoperirea ta?) manipulatoarea sefa. N-am vandut nimic, doar am iesit din trib. Voi m-ati atacat, ce era sa fac? Sa ma uit la voi cum luati satele si eventual sa va multumesc ce draguti sunteti?
In tot timpul am fost numai eu pe cont, daca lasam pe altcineva si nu lipseam joi si vineri probabil ca v-as fi facut mult mai multe zile fripte.
Modul in care au atacat unii in frunte cu tine m-a facut sa ma gandesc ca am luat decizia corecta. Eram prea bun pentru tribul ala.
))
Si nu vorbi tu despre demnitate. Tu iti bati joc de o persoana cu care ai jucat atata timp numai ca sa-i faci jocurile unei .... (daca scriu la ce ma gandeam as pleca in vacanta de pe acum si inca n-au venit Sarbatorile).
Asta a fost ultimul post referitor la aceasta discutie. Ne vedem pe harta.