DeletedUser42438
fratzica nu pot sa mai lungesc discutia..ai ajuns sa infirmi cu dovada in fata...contul acela nu e al lui de drept...ce rost mai are sa continuam discutia?!?..
Lumea e deja castigata. Din diverse motive majoritatea jucatorilor din Norok, Moh si alte triburi aliate lor au dat stergere.
Ca o concluzie ; tribul care a dus la distrugerea aliantei adverse familiei Zen, a fost Norok.
Ceea ce ma surprinde este ca liderii MOH , lideri care spunea undeva mai sus ca fac si dreg au dat si ei stergere. E urat ce au facutl tribului care era foarte bun , cu jucatori activi , si nu orice jucatori.
Rusine, georgeta... ! Din cauza ta si a grupului tau ati distrus tribul. Ma asteptam sa-i strangi pe toti sa va reorganizati si sa renasteti ca pasarea phoenix. Pacat, puteai, puteati sa o faceti. Pacat, de jucatori, pacat de trib.
Am castigat dar avem un gust amar. E prima oara cand vad pe o lume atata lasitate.
ti-am spus motivul pentru care CONDUCEREA MOH a dat stergere!...din cauza ca unele triburi dusmane au fost FAVORIZATE DE ADMINI(asta ca sa se inteleaga)!...sper ca m-am facut inteles...............fratzica!
Pentru mine, barbarele nu sunt nimic altceva decat "prosopul" aruncat de inamicul care se considera invins. Asa ca, oricum ar fi, lumea s-a castigat prin infrangerea inamicului, iar aceasta nu a venit acum, ci asa cum am mai zis, in momentul in care a cazut Clasic-ul si a luat nastere MoH-ul. Motivele le stiti voi cel mai bine, insa motivul pentru care am sustinut aceasta idee, era pentru ca in acel moment ati pierdut o multime de jucatori buni, care puteau face diferenta, alaturi de voi. Astfel, balanta a inceput sa se incline cu mult in favoarea noastra, iar la momentul actual in care jocul nu mai este un secret pentru foarte multi jucatori, diferenta urma sa fie facuta de tabara ce avea cei mai multi jucatori de calibru in componenta.
Desigur, ca alti factori de natura strategica sau psihologica au accelerat lucrurile, insa pana la urma, tot o chestiune de timp era pana deznodamantul ar fi inceput sa se iveasca la orizont.
Ca si membru din conducerea familiei ZEN, am venit in contact cu mai toate situatiile din economia acestui razboi, si pot spune cu cea mai mare sinceritate, ca raportat la Lumea 3, jocul colegilor mei nu a fost chiar cel mai altruist, ca spiritul de echipa nu a dominat asa cum a dominat odata si ca toate acestea au fost inlocuite de egoism, care pe de o parte era de inteles : cei care au jucat pe Lumea 3 isi doreau sa demonstreze ca cele intamplate acolo nu au fost o pura coincidenta si pe de o parte cei ce s-au alaturat familiei noastre, aici pe Lumea 26, doreau sa demonstreze ca nici ei nu sunt mai prejos. De aceea, consider ca daca ati fi ramas uniti si ati fi continuat jocul sub numele de Clasic, alta ar fi fost situatia acum.
Totusi, intr-un razboi, cam orice victorie pleaca de la a "nu intrerupe inamicul atunci cand greseste" si de la a exploata slabiciunile acestuia, ceea ce cred ca s-a intamplat si aici, si anume ca ati avut o cadere mai rapida decat cea pe care o aveam noi.
Eu unul, in NRV, am avut parte de mai tot ce mi-am dorit : libertate in stilul de joc, munca in echipa, organizare, implementarea ideilor utile si a planurilor strategice intocmite de membri din conducere, roadele acestor planuri, mult altruism si sacrificiu, atacuri organizate de anvergura facute ca la carte, rasete si voie buna, legarea unor noi prietenii cu niste persoane minunate si mai ales, de un joc asa cum nu credeam ca se poate juca vreodata, alaturi de Marbah, un joc mai presus de munca in echipa, discutii, planuri s.a.m.d., astfel incat nu cred c-as gresi dac-as mentiona cuvantul "telepatie". Pacat ca nu am apucat sa jucam mai mult timp in aceasta maniera si ca totul a luat sfarsit mai rapid decat ma asteptam.
In rest, voua celor care ne-ati fost inamici pe aceasta lume, va doresc numai bine, realizari pe plan profesional si momente frumoase alaturi de cei dragi in viata reala, iar in incheiere indraznesc sa dau un mic sfat, venit din partea cuiva care a investit mult prea mult timp si suflet in acest joc : Canalizati-va ambitia pe care ati aratat-o in alte directii mult mai utile si importante, si cu siguranta, rezultatele nu vor inceta sa apara !
Cand reveniti din vacanta, sa imi aduceti si mie probe referitor la ce ati scris, daca le detineti, eu personal imi cer scuze in fata dvs si parasesc aceasta echipa. ( eu probe am, dvs domnule jucator aveti...sau doar "am auzit ca...." ? )
ce faci nene ??
Norris, lasa ma la o parte toata munca asta de caritate privind tiparirea celor 3 volume scrise de mine in materie de Triburile, si fa si tu ceva mult mai util si benefic, cum ar fi sa faci ce face si Marilyn Manson si sa te simti bine.
Daca tot ce ai de spus la niste ganduri de bine privind viata reala sunt doar niste vorbe la misto, atunci cum spunea si Kommodoro, nu mai vizita L26. Accepta lumina si R.I.P.
Eu m-am adresat celor care au capacitatea sa perceapa ca jocul a fost joc, ca acesta ramane in urma, iar mai departe ca si oameni, sa actionam fara resentimente.