DeletedUser8266
eu cred ca deabia acu a ajuns lumea in stadiu in care vor incepe razboaiele adevarate de luni de zile , si cred ca de azi in o luna o sa se umple harta de razboaie
--2.6.1. Toate topicurile si posturile trebuie sa contina un numar de cel putin 4 cuvinte. Mai putine cuvinte se considera spam si va fi conform pedepsit. Orice forma de abreviere ca LOL, BRB, ROFLMAO, ICU etc. vor fi luate in calcul ca un singur cuvant. De asemenea, posturile nu se vor "umple" cu alte cuvinte gen "unu,doi,trei" ," patru cuvinte per post" sau altele. Trebuie sa fie legate de subiect altfel va fi tratat ca incalcare a regulii de post lenght si pedepsita ca atare
ciudat dar mi se pare mie sau XVIII a luat in ultimile zile mai multe sate de la mda cat a luat Mda de cand s-a facut tribul........oare cum suna sase sate intr-o ora.....bine nu!!!..................si exista onoare, doar cei care nu o cunosc nu-si pot da seama ca exista.............si TOP nu a intrat in XVII...........XVIII nu ar accepta vreodata ca TOP sa intre la ei, au fost doar cinci jucatori destepti care s-au saturat de anumite atitudini si care s-au alaturat unei echipe puternice.
ce ar fi ca lupta sa o ducem pe lumea a sasea si nu pe forum
ankamaster mai are 2 saptamani de 'trait' pe L6
Dupa se va muta cu tot cu caracterul ei infect pe L8.
huuuuu..8 pagini si nici o statistica..RUSINE..numa spam peste tot..huuu