krombach
Junior Member
Adaugă data: 28.03.2008 #1 Ieri, 22:49:20 Sus
Pe aceasta lume in partea de sud-vest este situat un trib numit Newage care spera ca va ajunge candva in varf...nu o sa reuseaca din mai multe motive:
-a fost,este si va fi pentru totdeauna un trib de sclavi sau ca sa fiu mai bland in exprimare,de vasali.
Un trib condus mult timp din umbra de un strateg cu faima pe aceasta lume,rugayah,care a plecat la marele trib conducator urmand sa dirijeze micutii robotei din newage din inaltul fotoliului de lider.
Am schimbat mai multe triburi pe aceasta lume doar din dorinta de a schimba monotonia pe actiune si cine m-a cunoscut stie ca nu am dat niciodata inapoi.
Am infiintat acest micut trib numit sparta doar pentru a fi alaturi de prieteni si a dovedi tuturor ca daca vrei poti sa faci fata oricui.
Vestitii razboinici Newage incearaca de mai multe luni de zile sa poata sa-mi ia un singur sat dar din pacate pentru ei s-a intamplat exact invers.
Acum ambitia lor a atins apogeul si ataca cu peste 1000 de atacuri jucatorii din tribul nostru dar mai ales pe King Sinatuo.
Din aceasta cauza interveni,cu rugamintea ca toate atacurile sa fie date pe satele mele pentru a va da ocazia sa vedeti ca un singur jucator poate face fata singur unui intreg trib dezorganizat si cu aere de mare invingator.
Inchei aici aceasta interventie atragand atentia prietenilor mei din UFO (probabil viitorii castigatori de pe aceasta lume) ca sunt inconjurati atat de un trib dusman cu care se lupta cat mai ales de triburi dusmane cu care sunt aliati.....
Sigur de barfa e facut topicul asta. Pana la urma nu vad problema daca tribul e condus de 2 oameni sau de 100..Nu ti se pare lupta corecta tie?
Te rog sa nu mai spui atata ca am luat sate izolate sau nu mai stiu cum...ca toate satele sunt salvate si se pot verifica....Si la urma urmei,satele izolate nu se apara? E vina cuiva ca ati avut 100 sate izolate?(desi nu au fost izolate)