DeletedUser
Iar tu duci lipsa de atentie din cate vad, ce ar fi sa comentezi ce ai de comentat pe lumea pe care joci ?
ha ha ha dar cine plangea ca da stergere de cont cine minte in continu' noi sau tu, vorbesti de innobilat inter tocmai tu ca ai intrat in E~W si te rupeau toti sau ai uitat cine te-a salvat ? ai uitat cand ii ziceai lui serban ca tu nu iti faci armata ca trebuie sa bati taleri sa innobilezi n conturi ? mai bine uitate cat de mult minti si sati tu linistita ca daca ai intrat in Unique nu inseamna ca nu vei mai fii atacata si vorbesti de atacuri si te-ai lansa la toata lumea ca nu mai faci fata, sa iti fac o lista cu toti la care te-ai plans tie nu tia convenit in E~W pt ca nu aveai ce innobila intern la noi iar in New~U ai gasit comoara. Si nu vorbi de noi ca punem pumnul in gura, dar imi dau seama ca ai uitat cand si tu si BabaTheOne ii obilgati pe cei din jurul lui Ingerul victoria ca sa il atace nu ? Si tu si BabauTheOne ati fost si sunteti niste lasi cand era vorba de razboi ati fugit la caldurica asa ca lasa minciunile ca nu iti merge cu noi poate ii prostesti tu pe restul dar nu prostesti si pe cei din R~W![]()
foarte interesanta "telenovela" asta...cred ca daca ati aparea pe OTV ati sparge raitingul =))
nu va deranjati sa imi ziceti ca fac off-topic sau ca nu am nicio legatura cu povestea...eram doar in trecere![]()
Shinobi666 a spus:daca esti in conducerea UFO poate o lamuresti si pe rugayah daca v-am cautat noi vreodata tu fuziune. cred ca ori cine se gandeste ca o fuziune ii poate intari tribul mult mai mult de cat o poate face un razboi sau mai multe si asa pt tine ideia cu UFO imi apartine era un mic vis al meu pt ca ii apreciez
![]()
9. chiar nu vrei sa intelegi ca NICIODATA nu s-a incercat incetarea razboiului cu voi!!!!! ... cat despre newage vs LOD cred ca glumesti... newage sud vest, LOD nord est... doua triburi aflate diametral opus fata de noi si la destul de multe K-uri diferenta... contra UNIQUE ???!!!! unde era granita dintre cele doua triburi!!! ... in fine... aceleasi abureli si minciuni de care sunt satul
yap...4 acum..patru acum catev azile...4 or fi fost si cand ati luat-o pe xena dar numai ea s-a lasat fraierita...10. iti repet cu toate ca nu are rost... MAXIM 4 jucatori ne-au interesat de la voi... atat..
asta a fost si replica mea...sunt la mama dracu c as ane intereseze un razboi cu ei...dar cum spuneam la mine au venit doar niste mesageri...nu pot sa va stiu punctul de vedere...
yap...4 acum..patru acum catev azile...4 or fi fost si cand ati luat-o pe xena dar numai ea s-a lasat fraierita...
Shinobi666 în data de 11.03. la ora 01:37 Citat http://ro.twstats.com/ro5/index.php...3_id=4839&tribe_3_colour=0FE114&zoom=100¢