DeletedUser
nu asta a facut intotdeauna?
te mai mira faptul?
problema e ca majoritatea au inceput sa-i vada fata si nu e bine...pt ea
te mai mira faptul?
problema e ca majoritatea au inceput sa-i vada fata si nu e bine...pt ea
Shinobi666 în data de 11.03. la ora 01:37 Citat http://ro.twstats.com/ro5/index.php...3_id=4839&tribe_3_colour=0FE114&zoom=100¢
pacat ca nu prea tia esti magaria, mai incearca odata matrasireaacelei harti nici macar nu stii cum fac eu hartile
![]()
si lasa-i draga sexy sa se si certe putin. se fac toate intr-o anumita limita.![]()
=)))) asa e ...eu sunt disperat adupa sate...cand am intrat la voi si am ** cu comod sa cedez mar eparte din satele mel eus-ului pt a nu mi s emai reprosa ca am crescut in umbra lor...
=)))) asa e ...eu sunt disperat adupa sate...cand am intrat la voi si am ** cu comod sa cedez mar eparte din satele mel eus-ului pt a nu mi s emai reprosa ca am crescut in umbra lor...cine imi zicea sa nu cedez nimic?..daca imi pasa de sate acceptam sa le cedez atunci?...pffff...
si cand s-a facut actiunea aia pe florio de am bagat eu cu gothik nobili pe niste sate la curatarea carora participasei si tu...cine urla ca vrea satele...eu?...pfff...ai uitat ca pt un sat de mi l-ai curatat tu de la florio...eu ti-am dat tie doua? iar o sa iti creasc anasul...nu e frumos sa minti...rusinica...
cine a cerut cui sprijin?...cand va ataca tiest0?...cine imi cerea sprijin desi stia c ane sunt si aia aliati??? pfffff...serbanica.... serbanica.... fa un upgrade la memorie ca te lasa...
ca sa vada lumea cine MINTE
RUGAYAH în data de 05.01. la ora 18:42
organizez nist eatacuri pe florio,ma poti ajuta sa ii curat satele???dac avrei iti pot da sate d ela Utacpiti in k60????
74.E~W=>Serban-Bantu (078|644) K60 12,154 Necunoscut Utacpiti [New~U] serban-bantu [E~W] 2009-01-08 23:35:48
1 ti-am demonstrat cine minte cu atacurile,ai rap cu zidul la niv 4
2 uite de ce am sate,ca am negociat cu tine sa ma implic in eliminarea lui florio
ps se pare ca a fost baiat destept cand a facut ce a facut pe mess
eu inchei aici orice discutie!!!