a tradat rw a tradat us, destabilizand tribul unde a crescut a intrat in rw bagandu-si la status toti prietenii ei incepand de la intemeietorii mt si terminand cu newage...apoi a plecat din rw si a facut marele trib new`u..prinsa in sute de aliati a avut ocazia sa inobileze tot ce era pe galben ..sau se dadea bine pe langa cutare ca la sfarsit sa II lase satele ei
ps: modul cum se face politica pe lumea 5 este penibil!! ea vorbeste de corectitudine, ea care cu manuntza ei a dat copy/paste la toti prietenii si prietenele ei..sa arate o convorbire dintre ea si un jucator din royal blood actualul rw...cred ca va imaginati ...
ai zis ca niciodata nu ai dezamagit pe nimeni
rugayah, stii foatr ebine ce s-a petrecut atunci, daca e sa dam cartile pe fata hai sa le dam dar cred ca nu e bine pentru imaginea ta
toti vorbiti ca a inobilat king sinatuo fel de fel de sate..dar la ale voastre nu va uitati
cand era us rugayah avea un rol important in trib, si i-a placut mereu sa fie prima vioara..uita ca in us a invatat sa joace, uita cine a ajutat-o la inceput cu de toate..uita tot, ca doar e regina neproclamata a lumii 5...regina nescrisa care s-a folosit maxim de mt si newage ca sa distruga us, apoi a dat cu flit rw-ului fuzionand cu tiest0 si intrand in conflict cu acestia
daca e dragostea asa de mare intre tine si newage de ce nu ai intrat in newage dupa ce faimosul tau trib a cazut?? de ce? oare ti-ai dat seama ca newage nu e destul de puternic pentru a-ti acoperi spatele? aaaa inteleg...acum...esti in pna cu newage deci poti da linistita pe rw ca doar se formeaza coalitia impotriva rw-ului.degeaba..oamenii aia cu matrix in frunte comod sau shinnobi pot rezista de 10 ori mai mult fata de cat rezista sparta in fata newage-ului
king e bun de facut albie de porci de toti necunoscutii dar king a fost bun pentru tine sa iti umple satele de resurse cand n-aveai sa bati taleri...
jucatori novice..crescuti prin prietenii si prin linguseli facuti mari jucatori de altii aia sunteti unii dintre voi
fata de altii care priveau cum cresc resursele in sate si ziceau" mai am 3 ore si pot bate un taler) cand ajungeti sa invatati si lucrurile astea atunci sa vorbiti de dezamagiri si respect