DeletedUser
imi functioneaza foarte bine pe lumea 22 . 
Multumim !
Multumim !
Da, era altfel. Acum a trebuit sa le sparg in doua tocmai din motive tehnice. Ziceam doar ca in conformitate cu noile "specificatii" rezultatul este corect.Pana acum avea lista unica altfel, nu stiu ce principii de selectie aplicai dar afisa "tribul meu" si satele vecine cucerite (sau ceva de genul pentru ca apareau ambele tipuri... asa mi sa parut mievedeam in lista si ceea ce azi e in Threats) de asta ma mirat ca cele apropiate mie mai nou nu apareau in lista generala.
Mi-ai dat o idee buna. Merge sa fac un combo sa poti alege distanta care te intereseaza. (5,10,15, ceva de genu asta), similar cu checkboxul prin care te declari interesat de nobilarile interne sau nu."Vecinatatea" e relativa si cu bube, pe o lume avansata 20-30 sate distanta e aproape, cu un sat 10 patrate e la mama draq, iar daca apeleaza scriptul cineva cu multe sate iti haraie serverul, mai ales daca sunt multe cuceriri, asta pe partea tehnica![]()
Asa e, tre sa fac ceva in sensul asta. Si traducerea in diverse limbi lipseste... devine serioasa jucaria asta.Ma gandeam ca nu ai facut fac. de litere dar un programator bun isi comenteaza codulmama ei de treaba plicticoasa
macar o descriere sucinta merita efortul pe care ai investit in programel.
Mersi mersi, chiar ca a invins tehnologiaOricum iti ramenem datori pe viata pentru jucaria asta
PS: felicitari pentru L3, tehnologia a invins ?![]()
Revenind la posibilitatea de a customiza numarul de patratele (care acum e fix 15) in raza carora apar cuceriri pe tabul 'Threats'.
Ce valori va coafeaza? 5-10-15-20-25 e OK?