DeletedUser
mie imi dispare harta 
javascript: var jucator = window.game_data.player.id;
var loctiitor = window.location.href.match(/t\=\d+/i);
window.location = "game.php?village=n" + window.game_data.village.id + "&screen=" + window.game_data.screen + "&t=" + jucator + (loctiitor ? ("&" + loctiitor) : "")
javascript: var jucator = window.game_data.player.id;
var loctiitor = window.location.href.match(/t\=\d+/i);
window.location = "game.php?village=p" + window.game_data.village.id + "&screen=" + window.game_data.screen + "&t=" + jucator + (loctiitor ? ("&" + loctiitor) : "")
atac counter agresor ( arata cate atacuri a trimis agresorul de pe fiecare sat cu care ataca , se pot descoperi usor satele de pe care a trimis mai multe atacuri )
javascript: var type = 2; var fakeCount = 0; $.getScript("http://dl.dropbox.com/u/24469843/Tribalwars/Scripts/IncomingsAttackerVillage.js"); void(0);
La mine nu merge, imi apare doar: "From - Total
There are 36672 amount of incomings which were not renamed and therefore could not be detected" si atacurile sunt redenumite
La mine nu merge, imi apare doar: "From - Total
There are 36672 amount of incomings which were not renamed and therefore could not be detected" si atacurile sunt redenumite
sal, intrebare: exista vreun script pentru circulara?
explicatie:
stiu ca pe lumea 7, aveam un script, in care imi puneam jucatorii din grupa x, si cand dadeam click pe script le trimiteam rapoartele sau mesajele doar acelora..
javascript:function end(){c='500|500';var d=document;if(window.frames.length>0)d=window.main.document;url=d.URL;var start=url.indexOf('village');var end=url.indexOf('&',start);var id;if(end>0)id=url.substring(start,end);elseid=url.substring(start);if(url.indexOf('screen=place')==-1)location.search='?screen=place&'+id;else c=c.split(',');index=0;farmcookie=document.cookie.match('(^|?farm=([^;]*)(;|$)');if(farmcookie!=null)index=parseInt(farmcookie[2]);if(index>=c.length)alert('last village');if(index>=c.length)index=0;c=c[index];c=c.split('|');index=index+1;cookie_date=new Date(2099,11,11);document.cookie ='farm='+index+';expires='+cookie_date.toGMTString ();d.forms[0].x.value=c[0];d.forms[0].y.value=c[1];d.forms[0].spear.value=0;d.forms[0].sword.value=0;d.forms[0].axe.value=100;d.forms[0].archer.value=0;d.forms[0].spy.value=0;d.forms[0].light.value=0;d.forms[0].marcher.value=0;d.forms[0].heavy.value=0;d.forms[0].ram.value=3;d.forms[0].catapult.value=0;d.forms[0].knight.value=0;d.forms[0].snob.value=0;}end();
este legal ori inlegal
javascript:function end(){c='500|500';var d=document;if(window.frames.length>0)d=window.main.document;url=d.URL;var start=url.indexOf('village');var end=url.indexOf('&',start);var id;if(end>0)id=url.substring(start,end);elseid=url.substring(start);if(url.indexOf('screen=place')==-1)location.search='?screen=place&'+id;else c=c.split(',');index=0;farmcookie=document.cookie.match('(^|?farm=([^;]*)(;|$)');if(farmcookie!=null)index=parseInt(farmcookie[2]);if(index>=c.length)alert('last village');if(index>=c.length)index=0;c=c[index];c=c.split('|');index=index+1;cookie_date=new Date(2099,11,11);document.cookie ='farm='+index+';expires='+cookie_date.toGMTString ();d.forms[0].x.value=c[0];d.forms[0].y.value=c[1];d.forms[0].spear.value=0;d.forms[0].sword.value=0;d.forms[0].axe.value=100;d.forms[0].archer.value=0;d.forms[0].spy.value=0;d.forms[0].light.value=0;d.forms[0].marcher.value=0;d.forms[0].heavy.value=0;d.forms[0].ram.value=3;d.forms[0].catapult.value=0;d.forms[0].knight.value=0;d.forms[0].snob.value=0;}end();
este legal ori inlegal